Pretraži

TEŽAK DAN ZA PORODICU: Nikola Rokvić pokazao koliko im svima nedostaje Marinko

Showbiz
0
Photo: Instagram/nikolarokvic

Pokojni legendarni pevač Marinko Rokvić, koji je u novembru preminuo nakon teške bolesti, danas bi obeležio 68. rođendan i godišnjicu braka sa suprugom Slavicom Rokvić.

Marinkov stariji sin Nikola Rokvić na svom Tviter profilu objavio je porodičnu fotografiju, uz koju je dodao dirljiv opis posvećen ocu.



  • Junače moj, danas bi napunio 68 godina i proslavio 37 godina braka sa tvojom Slavicom! Nedostaje mi tvoj glas, da te čujem, da mi kažeš „Sine šokole tatin“ ili „Majkane moj, gde si mi ti“. Nedostaješ… – napisao je pevač.

Rokvićeva smrt potresla je, pre svega porodicu, a potom brojne prijatelje i saradnike širom sveta. Pevač narodne muzike dugo se borio sa kancerom, te je poslednjih godina bio manje prisutan na javnoj sceni, ali svaki put kad mu je bilo dobro on je radio i nastupao.

Junače moj, danas bi napunio 68 godina i proslavio 37 godina braka sa tvojom Slavicom! Nedostaje mi tvoj glas, da te čujem, da mi kažeš ,,Šine šokole tatin” ili ,,Majkane moj, gde si mi ti”. Nedostaješ… pic.twitter.com/PmYCXqPCEk

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz