Pretraži

,,VOLELA BIH DA BUDEM KAO DŽASTIN BIBER“: Lores otkrila kada je pokazala svoj talenat i kako je uplovila u muzičke vode

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/lorreess

– Prve uspomene koje se ja sećam, gde ja pevam… Možda sam imala tri i po, četiri godine, pevala sam "U svetu postoji jedno carstvo" – rekla je ona.

Njene pratioce takođe je zanimalo ko joj je uzor u svetu muzike.

– Nisam se nikad ni na koga ugledala do te mere, da mogu da kažem "e, to mi je idol". Volela bih da jednog dana budem umetnik kao Džastin Biber na primer – priznala je Lores.



Ona je podelila i kako je uplovila u muzičke vode i koju školu je upisala na inicijativu svojih roditelja koji su je podržali.

– Kada sam bila mala i kada su svi shvatili da znam da pevam, htela sam da krenem u Pinkove zvezdice. Ali to moji nisu dozvolili i pričali su sa ljudima šta, gde i kako jer ne žele da taj dar i talenat propadnu. Došli su na ideju da me upišu u muzičku školu. Došao je dan kada oni treba da pričaju sa mnom o tome. Imala sam možda osam ili devet godina i ja sam rekla "važi, ali hoću da sviram violinu". Meni je mama rekla da ne sviram violinu, a onda sam rekla "ne violinu, već klavir". Ili viliona ili klavir ili ništa. Ona je rekla da ne biram klavir jer neću moći da ga nosim i naterala me je da pokušavam gitaru. Bila sam prva na listi i upala i evo me tu sam gde sam – objasnila je.

Screenshot: Instagram/lorreess

Screenshot: Instagram/lorreess


 

Screenshot: Youtube/lorreess

Screenshot: Youtube/lorreess


 

Screenshot: Instagram/lorreess

Screenshot: Instagram/lorreess


Podsetimo, Lores je učestvovala u drugoj sezoni "Recovered-a", u kom je otpevala pesmu "Beli grad" od Voyage-a i Breskvice.

Evo kako je izvela njihovu numeru:

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz