Pretraži

NOVA DRAMA U RIJALITIJU: Sha polio Taru pivom, a ona ga surovo ponizila

Showbiz
0
Photo: Instagram/nenadaleksicsha

Naime, nakon jučerašnje ispovesi Sha, kada je reper priznao da ga "muče laži koje o njemu iznosi Tara", sada je došlo do kulminacije situacije.

Sha je nervozan upao u kazino i odmah krenuo na Taru Simov. Ona je u tom trentku razgovarala sa Anđelom Rankovićem, koji joj je dao pivo za koje je Simova molila zadrugare.

Photo: Promo

Photo: Promo

– Ja sam ti nešto rekao. Te seljačke fore meni ne, nemoj to da radiš. Ne izazivaj me. Lepo sam ti rekao, nemoj da me izazivaš – vikao je Nenad, dok je Tara zbunjeno govorila da ne zna o čemu se radi.

Sha joj je ponovio da ne želi da ona komunicira sa Anđelom, a u jednom trenutku joj je prosuo čašu piva po glavi.

  • Ti mene napušavaš, kao nađi svoj život, ako smo se dogovorili poštuj. Ja tebe poštujem, poštuje i ti mene  – uvređeno je vikao Sha, koji je potom pojurio za njom u Belu kuću.

  • Ja sam u problemu, nisam ni u koga zaljubljena. Hoću da uživam, nađi život dečko – surovo je odgvorila Tara.



Podsećamo, reper je juče iskazao sumnje da Tara želi da ga izbace iz rijalitija.

  • Ona toliko manipuliše, odvratna je prema meni, ona je takav lažov, a ja sam bio predobar prema njoj. Nju je pogodilo to što sam ja najposvećeniji, ona je mene kanalila jer ne može da podnese. Ona radi jedno, drugo priča. Želi da me diskvalifikuje. Pravi od mene najluđeg, a ja sve imam u mom telefonu. Imam dokaze da dokažem da je lažov, a koštala me je svega – govorio je reper.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz