Pretraži

NAKON DUŽEG VREMENA: Milan Stanković u javnosti zapevao poznati hit

Showbiz
0
Photo: Instagram/milanstankovic

Navode da odlazi u manastir kako bi se zamonašio Milan je demantovao, iako je dosta vremena provodio u jednom manastiru u Crnoj Gori.

Svakako, pevač se u poslednje vreme nije pojavljivao na javnim događajima, pa je sve iznenadio kada se pojavio u jednom beogradskom restoranu u kojem je nastupala njegova koleginica Vesna Zmijanac. 

Screenshot: Instagram/vesna_zmijanac_official

Screenshot: Instagram/vesna_zmijanac_official

 

Stanković je rešio da zapeva, uzeo je mikrofon i tom prilikom ukrstio glas sa Zmijančevom.

To je njegove fanove oduševilo, pa jevideo "završio" na društvenim mrežama i izazvao je veliku pažnju. Kako se vidi na snimku, Milan je došao u ležernom izdanju, bio sportski obučen i nosio je duskericu i vezao rep.



Podsećamo, on se nedavno oglasio povom navoda da će se zamonašiti i rekao da posetom manastira uči da prepozna prave vrednosti.

–  Bezumni ljudi su i sveto monaštvo sveli na vesti iz rijalitija, vračare i gatare. Taj jedini bunt i otpor koji je preostao čoveku. Za početak, manastiri i svetootačko predanje su tu da nas uče i pomognu da postanemo hrišćani, što je vrhunska vrednost. Biti istinski hrišćanin je stanje duha koje nadilazi vreme i nakon telesne smrti prelazi u večno blaženstvo. Ali hajde za početak da naučimo da biti pravoslavni hrišćanin nije slobodan dan za jelo i piće za praznike, niti je brojanica okačena o retrovizor u kolima – poručio je Stanković i komentarisao to krizu koja vlada na estradi, a usled pandemije koronavirusa.

  • Nećemo umreti od gladi. Ne inspiriše me hiperprodukcija. Pevaću šta želim i kada želim. Mislim da ništa nisam propustio – istakao je on tada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz