Pretraži

ČIST LUKSUZ: Otkriveno koliko košta stan koji je Kaća Grujić dobila od Gobeljića

Showbiz
0
Photo: Instagram/katarinagrujic.doll

Tim povodom, pevačica se odmah pohvalila na Instagramu, kada je pokazala dokumente, a potom i snimila pogled iz novog stana.

Tako, Kaća je postala vlasnica nekretnine od 102 kvadrata u elitnom naselju na Novom Beogradu, a u pitanju je poklon od njenog muža, prenose mediji.

Kako se otkriva, nekretninu je Gobelja pazario za čak 408.000 evra!

Screenshot: Instagram/katarinagrujic.doll

Screenshot: Instagram/katarinagrujic.doll

 

– Kaća je presrećna! Juče me je pozvala da mi se pohvali da je od muža dobila stan u kuli – priča izvor blizak bračnom paru.

Prema navodima tog izvora, Marko i Kaća trenutno žive u kući na Voždovcu, ali će uskoro spakovati kofere i preseliti se u novi dom.

  • Kaća je već izabrala nameštaj za stan. Iz inostranstva je naručila krevete, sto i stolice, a sad razgleda nameštaj za dečju sobu za ćerkicu Katju. Pohvalila se da zgrada u kojoj će živeti ima bazen. Za razliku od nje, Marko nije oduševljen bazenom, već teretanom, u koju planira da ide svaki dan – priča izvor.


Sa druge strane, Katarina nije želela mnogo da govori o svom novom domu.

  • Polako sređujemo nekretninu u koju ćemo se uskoro preseliti, posebno ćemo se posvetiti opremanju sobice za ćerku – rekla je Grujićeva za medije.

Inače, prva komšinica poznatom paru biće pevačica Lepa Brena, a u istom kraju stanove imaju i najbolji teniser sveta Novak Đoković, pevači Milica Pavlović, Marija Šerifović, Saša Kovačević, Sandra Afrika, Milica Todorović…

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz