Pretraži

PRVI PUT OD RAZVODA: Bekvalčeva podelila Dačine slike i emotivne trenutke sa njihovom ćerkom (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/bekvalceva

Pevačica im je maksimalno posvećena, pa je i nakon razvoda ostala u dobrim odnosima sa Ikodinovićem, te kako je i često isticala on je sve vreme, i nakon njihovog razvoda, veliki deo Haninog odrastanja i vaspitanja.

Petnaestogodišnja Hana je rešila da se drugarima na društvenim mrežama pohvali i istakne kakve roditelje ima, te je na Tiktoku objavila snimak na kojem se vidi koliko je srećna.

Screenshot: Instagram/ Nasa Televizija

Screenshot: Instagram/ Nasa Televizija

 

U video snimku Hana je objavila zajedničke uspomene sa roditeljima, ali i poruke kojoj joj svakodnevno šalju, a isti video je Nataša postavila i na svom Instagram profilu.

Tako, najpre se vidi da Hana od majke dobija poruke pune ljubavi i podrške, a neke od njih glase:

– Bebo daj sve od sebe, pa idemo na Kop. Volim te. Ti si moj anđeo. Ponosna sam na tebe – samo su neke od poruka koje Nataša šalje svojoj mezimici.

Ujedno, kako je Hana objavila, od oca Danila dobija istu količinu ljubavi.



– Javi ako hoćeš da dođem po tebe. Ej mafijo. Voli te ćale. Ti si naša lepotica, volim te bre – pisao joj je Ikodinović.

Podsećamo, Nataša je nedavno progovorila o odnosima sa bivšim muževima, a u jednom trenutku dotakla se i nesreće koju je dožio njen bivši suprug Danilo Ikodinović.

Screenshot: Instagram/bekvalceva

Screenshot: Instagram/bekvalceva

 

Kako je rekla, i danas kada se seti te saobraćajne nesreće, u kojoj je Danilo doživeo ozbiljnu povredu ruke, želudac joj se stegne u čvor.

– Danilova nesreća je definitivno nešto što je ostavilo traga na mom srcu i sa tim ožiljkom ću i da umrem – rekla je ona tada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz