Pretraži

PRVI PUT OD RAZVODA: Bekvalčeva podelila Dačine slike i emotivne trenutke sa njihovom ćerkom (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/bekvalceva

Pevačica im je maksimalno posvećena, pa je i nakon razvoda ostala u dobrim odnosima sa Ikodinovićem, te kako je i često isticala on je sve vreme, i nakon njihovog razvoda, veliki deo Haninog odrastanja i vaspitanja.

Petnaestogodišnja Hana je rešila da se drugarima na društvenim mrežama pohvali i istakne kakve roditelje ima, te je na Tiktoku objavila snimak na kojem se vidi koliko je srećna.

Screenshot: Instagram/ Nasa Televizija

Screenshot: Instagram/ Nasa Televizija

 

U video snimku Hana je objavila zajedničke uspomene sa roditeljima, ali i poruke kojoj joj svakodnevno šalju, a isti video je Nataša postavila i na svom Instagram profilu.

Tako, najpre se vidi da Hana od majke dobija poruke pune ljubavi i podrške, a neke od njih glase:

– Bebo daj sve od sebe, pa idemo na Kop. Volim te. Ti si moj anđeo. Ponosna sam na tebe – samo su neke od poruka koje Nataša šalje svojoj mezimici.

Ujedno, kako je Hana objavila, od oca Danila dobija istu količinu ljubavi.– Javi ako hoćeš da dođem po tebe. Ej mafijo. Voli te ćale. Ti si naša lepotica, volim te bre – pisao joj je Ikodinović.

Podsećamo, Nataša je nedavno progovorila o odnosima sa bivšim muževima, a u jednom trenutku dotakla se i nesreće koju je dožio njen bivši suprug Danilo Ikodinović.

Screenshot: Instagram/bekvalceva

Screenshot: Instagram/bekvalceva

 

Kako je rekla, i danas kada se seti te saobraćajne nesreće, u kojoj je Danilo doživeo ozbiljnu povredu ruke, želudac joj se stegne u čvor.

– Danilova nesreća je definitivno nešto što je ostavilo traga na mom srcu i sa tim ožiljkom ću i da umrem – rekla je ona tada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz