Pretraži

,,ŽELELA SAM DA ODUSTANEM“: Milica Pavlović iskreno o svojoj muzičkoj karijeri (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/senoritamilica

Milica je svoje pojavljivanje u medijima dozirala s obzirom na to da uskoro planira da predstavi publici svoj novi album, a onda nam je otkrila i kako teku pripreme kada je ovaj projekat u pitanju.

Imala sam jedan teži razgovor sa svojim menadžerom pre neki dan, gde kada smo došli do te cifre famozne koliko će koštati sve to na čemu radimo, nije bilo dobro ni meni ni njemu, prešli smo sva moguća očekivanja, limite i procene. Ja ne umem drugačije i smatram da publici svaki put treba sve više i više da dam – istakla je ona.



Pevačica ne krije i da joj rad na albumu donosi mnogo stresa, pa nas je zanimalo i kako će reagovati kada jednog dana bude pripremala nastup u Areni.

Nosiću natpis ne prilazite mi. Opasno po život, verovatno – rekla je ona kroz smeh.

Na muzičkoj sceni je prisutna već jedanaest godina, a onda nam je otkrila i da li je nekada želela da odustane.

Uf, pa na početku da. U tim momentima kada vi baš morate da se pomučite, već je poznato da za sve što se dešava danas nekako sam sama uz svoj tim onako zaslužna i ponosna na sve što sam ikada uradila i tek što ću. I onda kada neko drugi dobija te zasluge brže, a kada znate kako dolazi do istih nekako bude vam pa gde je tu pravda, a onda se pomirite sa tim – istakla je ona.

Novo izdanje emisije IDJHOT možete pogledati u videu ispod teksta.


 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz