Pretraži

„VUJADIN JE TIPIČNI BAKLANAC“: Mirka Vasiljević o greškama koje je pravila na početku veze

Showbiz
0
Photo: Instagram/mirkavasiljevicofficial

Mirka je sa dvadeset godina postala mama prvi put, a krajem oktobra prethodne godine ona je na svet donela i četvrto dete, malu Aniku.

Obaveza ima puno, a pomoć oko čuvanja bebe, kako kaže, dobija od starije dece.

Photo: Instagram/savicvujadin

Photo: Instagram/savicvujadin

 

  • Svako dete je nova radost za mene. Andreja sam rodila sa 20 godina, a ovo dvoje su došli zaredom. Vujadin i ja smo bili mladi, životno neiskusni, emotivno nedovoljno zreli. Posle sedam godina poželela sam da opet osetim miris bebe i da dobijem još jednu devojčicu, da svako ima i brata i sestru, za igru, izlazak, rame za plakanje. Sada, sa 30 godina, sa Anikom sam iskusnija. Klinci pomažu, hrane je, spremaju za kupanje, paze – rekla je Mirka za Gloriju.

Prema njenim rečima, veliku podršku ima i od svog izabranika Vujadina Savića.



  • On je tipični Balkanac koji poslove deli na muške i ženske. Odrastali smo zajedno i znam koliko može. Isto to on zna za mene, što je možda bila moja greška na početku veze jer sam pokazala šta sve mogu sama. Razgovorom sve rešavamo. Kaže mi: “Samo reci šta treba, tu sam” i uradi sve. Kada smo u inostranstvu, trudim se da mu dozvolim da ima mir jer mi živimo od njegovog sporta. On ima teret izdržavanja svih nas, da mora da bude zdrav kako bi bio na terenu, jer je to bitno za profesionalni fudbal.

Podsećamo, u poslednje vreme se u medijima pislao da ovaj ljubavni par prolazi kroz krizu, međutim, oni uživaju u stabilnom odnosu. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz