Pretraži

„HTELA SAM I JA DA SE PRIJAVIM“: Sajsi MC o Beoviziji, komentarisala i pesme takmičara

Showbiz
0
Photo: Instagram/sajsimcofficial

Ona je najpre otkrila da li se navikla na status udate žene.

– Jeste status, u pravu si. Bože, koliko titula ima ova žena. Ovo mu daje tu neku težinu, moja žena, moj muž. Jako je lepo. Uživam – istakla je Sajsi.

Photo: Instagram/sajsimcofficial

Photo: Instagram/sajsimcofficial

Pevačica se potom osvrnula na aktuelno takmičenje za "Pesmu Evrovizije", a na pitanje kako joj se čine numere, ona kaže:

– Mislim da je Beovizija napokon kao jedan festival shvaćen od strane mlađih ljudi, kao poligon gde mogu da prezentuju pesme i sebe. Bio je red. Sve se kvalitetnije i kvalitetnije pesme pojavljuju na Beoviziji. U fazonu sam – tako je! Iskoristite to – poručila je Ivana i dodala:

Htela sam i da se prijavim ove godine, ali sam zaboravila da to uradim na vreme. Meni bi to bilo jedno zanimljivo i drugačije iskustvo, iskustvo kakvo svaki autor i muzičar treba da ima.

Reperka je pre dve nedelje publici predstavila novu pesmu pod nazivom "Eva", a u pitanju je duet koji je uradila sa Kejti i Tijarom. Numera je potpuno drugačija od svih njenih dosadašnjih pesama, a da je u planu još novih stvari potvrdila je i Sajsi.



– Iz nekog sujeverja ne smem da kažem kada će to biti – jer se uvek planovi zakomplikuju. Korona me je tako preduhitrila kada sam htela da izbacujem neke pesme. Ove godine ću nešto objavljivati sigurno – zaključila je pevačica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz