Pretraži

„IMALA SAM PROBLEME“: Marija Mikić objasnila zašto je krila da je u drugom stanju

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Mikićeva je na kraju svog nastupa otkrila je publici da je u drugom stanju, kada je iz dekoltea izvadila cuclu i stavila je u usta, a potom i rukama istakla trudnički stomak ispod velike haljine od čak 15 kilograma.

Sudeći prema reakcijama publike i stručnog žirija, Marija je veoma uspešno iznela numeru, a sada je po prvi put otkrila zašto je izbegavala da javno priča o trudničkim danima.



– Ja sam sad na početku petog meseca. Imala sam jake razloge zašto sam to krila. Nisam imala nameru da omalovažim medije, da kao nešto krijem od njih, uvek sam imala lepu saradnju sa svima. Nego sam prosto imala neke probleme. I zdravstvene i pre toga sam imala neke probleme – rekla je Marija sa suzama u očima i dodala.

  • Jedva čekam da sa svojim ljudima i devojkama na Instagramu pričam o tome. Malo mi je dah zastao sada. Nisam želela da se to zna dok ne bude baš sve kako treba ali otišlo je u medije. Nema veze, na kraju je ispalo sve tako kako je ispalo. Sada je sve u redu, hvala Bogu – rekla je ona za K1 televiziju.

Na pitanje da li će neko vreme napraviti pauztu u karijeri, pevačica kaže:

Photo: Instagram/wwwmarijamikiccom

Photo: Instagram/wwwmarijamikiccom

 

– Od sutra sam obična trudnica. Više ne pevam i gotovo. Zvanično sam na trudničkom. Sigurno će mi nedostajati scena. Dva i po meseca ljudi mogu već da vide da me nema, jer sam se smirila potpuno.

Podsetimo, verenik Marije Mikić bio je sa njom tokom obe večeri a kako neretko ističe on joj je najveći oslonac u karijeri.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz