Pretraži

NAKON TRAGEDIJE NA SNIMANJU: Alek Boldvin čeka sedmo dete

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ABC News

Lepe vesti podelila je njegova supruga Hilarija Boldvin na Instagramu podelivši video na kojem se ona i glumac igraju s njihovo šestoro dece.



  • Nakon mnogih uspona i padova u proteklih nekoliko godina, imamo uzbudljiv uspon i veliko iznenađenje: još jedan Boldvinito dolazi ove jeseni. Bili smo prilično sigurni da je naša porodica kompletna, ali smo i više nego zadovoljni ovim iznenađenjem. Delim s vama trenutak kada smo rekli deci – kao što vidite, jako su uzbuđeni – napisala je ona u opisu snimka.

Kako su Boldvin i Hilarija rekli za američke medije, oni jedva čekaju rođenje njihovog sedmog deteta.

Screenshot: Instagram/hilariabaldwin

Screenshot: Instagram/hilariabaldwin

 

– Jedna od najlepših stvari koje su moja deca iskusila sa velikom porodicom je kako ljubav može da raste sa svakim novim članom porodice. Naš kapacitet da volimo nastavlja da se širi i jedva čekamo da zagrlimo našeg novog mališana ove jeseni – poručili su oni.

Inače, najstarija ćerka glumca Ajerlend Boldvin nedavno je priznala da se već neko vreme bori sa anksioznošću, a sa pratiocima je podelila detalje o svom mentalnom zdravlju.

  • Vreme je za napad anksioznosti. Jutros sam popila šoljicu kafe na prazan želudac i to se pretvorilo u napad teskobe. Ovo pišem sa poda u kupatilu. Obično sedim ovde ili ležim u fetus položaju dok više ne budem mogla da plačem ili povraćam – napisala je ona tada uz postavljenu fotografiju kako leži na podu kupatila.

Podsetimo, Alek Boldvin je u oktobru prošle godine slučajno usmrtio koleginicu sa seta filma "Rust", kada su u pištolju koji je bio rekvizit za film bili pravi umesto lažnih metaka. Istraga je još uvek u toku.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz