Pretraži

„ŠOKIRALA SAM SE KAD SAM STALA NA VAGU“: Šerifovićeva za pet dana smršala tri kilograma

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Marija Serifovic

Ova promena ju je poprilično iznenadila, a za sve su zaslužni koncerti koje je imala tokom marta, jer je često bila pod stresom.



Stala sam na vagu pred prvi koncert, a zatim sam se opet merila posle pet dana. Videla sam da imam tri kilograma manje. Bila sam u šoku, nikada ranije nisam tako brzo smršala – rekla je Marija i dodala:

– Bila sam izložena neviđenom stresu! Ništa nisam mogla da jedem, preskakala sam većinu obroka. Za doručak sam jela samo jaja ili jogurt sa tostom. Preko dana sam bila na probama, pa nisam ni stizala da ručam. Tek uveče bih pojela losos, brancin ili biftek… I tako pet dana – objasnila je pevačica.

Screenshot: Instagram/ serifovic

Screenshot: Instagram/ serifovic

 

Prema njenim rečima, zbog izubljenih kilograma, sva odeća joj je postala velika.

– Kada sam otišla da probam odelo za poslednji koncert u Beogradu, bilo mi je ogromno! Šnajderka je ponovo izmerila sve moje obline i ispostavilo se da su mi obim stomaka, struka i nogu manji za četiri i pet centimetara, što je fantastično – pohvalila se Šerifovićeva.

Pevačica je inače na posebnom režimu, uz pomoć kog održava liniju. Iz ishare je izbacila samo dve stvari – slatkiše i testeninu, ali ipak, ne može baš stalno bez grickalica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz