Pretraži

NEVIĐENI SPEKTAKL: Amna zajedno sa plesačicama zapalila binu (VIDEO)

News
0
Photo: IDJTV

Amna je od početka takmičenja osvojila srca publike, a sada je sa Reljom Popovićem i njegovim timom predstavila šta su to pripremili za prvi zadatak u takmičenju.



Ona je predstavila tri pesme u različitim žanrovima, a na sceni nije bila sama već je imala plesačice koje su upotpunile njen nastup i doprinele da sve ovo izgleda spektakularno.

Krenuću od stvari koje nisu dobre, falilo ti je daha, ako ćemo u buduće da pevamo i đuskamo to moraš da treniraš, ti ubijaš kako pevaš i to nije moglo da se čuje. Da pričamo koliko ti kidaš nema potrebe. Ona ne može da se ne bavi muzikom – istakao je Relja.

Takođe, Relja je zagolicao maštu fanova i otkrio da sa Amnom nešto pripremaju u afro fazonu što će uskoro izaći i svi će imati prilike da čuju.

Apsolutno kapiram šta znači pevati i igrati. Kada bih ocenjivala scenski nastup deset plus, definitivno, ali se slažem da je pevanje bilo u drugom planu što se od tebe ne očekuje. Ne kažem da ne treba da igraš, jer to radiš jako dobro, ali ako si već uzela igračice neka one dižu publiku a ti u nekom delu samo ispratiš. Činjenica je da napreduješ u ovom show-u – dodala je Teodora.

– Amna sviđa mi se tvoj stav, to je najbitnija stvar. Moraš da paziš, ja ti ne bih dao ovakve tonalitete kao producent dok igraš, trošiš dah i dijafragma ne radi, zato ti ne daješ maksimum, ne može svaki artist da peva svaku pesmu – rekao je Darko.

Emisiju možete pratiti i na našem jutjub kanalu.
 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News