Pretraži

„Tačno u ovo vreme desila se teška nesreća“: Darko Lazić se prisetio stravičnog trenutka, pa posetio mesto na kom je umalo izgubio život (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni folker, Darko Lazić, prisetio se stravične nesreće u kojoj je umalo nastradao i koja mu je u potpunosti promenila život.

Darko danas živi dosta mirnim načinom života uz suprugu Katarinu Lazić sa kojom je nedavno dobio ćerkicu kojoj su dali ime Srna. Pored prinove, pevač ima i dvoje dece iz prethodnih odnosa, ćerku Lorenu i sina Alekseja. Ipak, u jednom periodu, pre nekoliko godina, on je živeo turbulentnim životom koji ga je u jednom trenutku doveo na sam rub života i smrti.

Folker je otvoreno pričao o borbi sa porocima kojima se odao, a poznato je da je i fan brze vožnje, motora i jakih automobila zbog čega je nekoliko puta imao probleme. Pre tačno 6 godina, Darko je doživeo tešku saobraćajnu nesreću koju je jedva preživeo.

Naime, pevač je tada bio u komi 23 dana. Zadobio je teške telesne povrede i bio životno ugrožen, ali se na sreću oporavio i vratio se normalnom životu bez posledica.

On se sada prisetio tog dana, te našao upravo na putu na kom je i doživeo nesreću što je podelio sa svojim mnogobrojnim pratiocima na društvenim mrežama.

„Pre tačno 6 godina, na ovom mestu, tačno u ovo vreme desila se teška nesreća. Hvala ti, Bože što si me sačuvao. Zahvalan sam ti na svakom danu koji si mi podario“, istakao je Darko u opisu snimka koji je okačio.

Foto: Instagram printscreen/darkolazicofficial

Podsetimo, Darko je pre dve nedelje postao otac po treći put, te je nedavno ispričao kako se ponovo snašao u ovoj ulozi, da li pomaže supruzi, ali i šta je to što izbegava da radi kada je o dužnostima oko bebe reč.

Kaća se jako lepo snalazi i jako je brižna majka, što je meni jako drago. Za sada je sve, hvala milom Bogu, kako treba. Ona je super mama, a vi znate da sam ja super tata, po ko zna koji put. Ne menjam pelene još uvek, nemam još uvek tu hrabrost, jer se beba tek rodila, pa kad malo ojača, onda ću ja, nemam problem da to radim, znam kako ide“, rekao je on između ostalog.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz