Pretraži

Porodila se popularna influenserka! Bivši je prevario sa najboljom drugaricom, ona sada konačno pronašla svoju sreću (FOTO)

Influence
0

Influenserka Emilija Milojević, na mrežama poznata i pod imenom „Serbian Youtuber“, porodila se i dobila još jednu ćerku.

Emilija je svoju karijeru, poput mnogih njenih kolega, započela na Jutjubu, na kom je postala poznata po vlogovima iz svog svakodnevnog života, zahvaljujući kojima je stekla veliki broj pratilaca. Ona je kasnije svoju platformu proširila i na druge društvene mreže, te danas uživa veliku popularnosti.

Influenserka je sada podelila najlepše vesti sa svojim fanovima, te otkrila da se porodila i na svet donela još jednu devojčicu. Ona je ove vesti podelila na svom Instagramu, nakon čega su usledile brojne čestitke.

Ponosna mama nije otkrila ime mezimice, ali je dala mali hint i napisala da je ćerki dala ime sa početnim slovom „A“, kako bi se uklopilo sa imenom njene starije naslednice koja se zove Aurora.

Foto: Instagram printscreen/serbian_youtuber

Emilijin život mahom su obeležile turbulencije na ljubavnom planu, te je poznato da je sa Aurorinim ocem prošla kroz težak period o kom su tada društvene mreže brujale.

Naime, nju je bivši partner prevario sa najboljom drugaricom, o čemu je influenserka javno pričala. Ona je tada odlučila da ga napusti i započne novi život, a u jednom trenutku njen bivši je dobio i sudsku zabranu prilaska.

Nekoliko godina kasnije, činilo se da je Emilija konačno pronašla svoju sreću, međutim o njenom odnosu sa ocem njenog drugog deteta se već neko vreme spekuliše na mrežama. Iako se na početku trudnoće činilo da je sve u redu i da njen partner aktivno učestvuje u svemu, on se u poslednjih nekoliko meseci uopšte ne pojavljuje na njenim mrežama.

Sve ovo dovelo je do spekulacija da je influenserka doživela još jedan ljubavni krah, što ona nikada nije ni potvrdila ni demantovala.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence