Pretraži

Prošetala komad vredan 400 dolara: Jelisaveta Orašanin još jednom oduševila modnim izborom, pa pokazala idealan jesenji stajling (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata glumica Jelisaveta Orašanin neretko privlači veliku pažnju javnosti svojim modnim izborima, a mnogi od njenih komada vrede čitavo bogatstvo, te je sada posebnu pažnju skrenuo njen autfit za šetnju psa.

Jelisavetu na njenim društvenim mrežama često možemo videti u izazovnim modnim kombinacijama, a pored toga što predstavlja inspiraciju za stajlinge, glumica oduševljava i svojim izgledom, izvajanim telom koje je u teretani dovela do savršenstva.

Svojom novom objavom na Instagramu, Jelisaveta je još jednom postigla pun pogodak kada je reč o savršenom jesenjem autfitu. Ona se ovog puta odlučila za suknju do kolena u „school girl“ stilu, koju je ukombinovala sa klasičnom belom košuljom. Ceo autfit zaokružila je popularnim „samba“ patikama i dubokim belim čarapama.

Ipak, najviše pažnje privukla je torba popularne glumice. Radi se o efektnom komadu brenda Coperni, a model koji je Jelisaveta ponela nosi naziv „Mini heart tote“, čija cena iznosi 390 dolara.

Ona je u ovom šik izdanju prošetala Beogradom u društvu svog psa Ljubice i još jednom oduševila pratioce svojim efektnim izdanjem.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se u javnosti priča o vrednosti Jelisavetinog autfita, te je pre samo nekoliko meseci ona svojim modnim izdanjem na jednoj od utakmica njenog supruga Miloša Teodosića izazvala posebnu pažnju, s obzirom na to da je ponela komade u vrednosti od 2.500 evra.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz