Pretraži

Zasijala u petoj deceniji: Fanovi u neverici zbog izgleda Adriane Lime, Sofija Milošević podelila do sada neviđenu fotku sa supermodelom (FOTO)

Showbiz
0

Legendarna brazilska manekenka, Adriana Lima sinoć je na reviji Victoria’s Secret brenda imala svoj veliki povratak na modnu pistu nakon šest godina pauze.

Njeno pojavljivanje bilo je veliko iznenađenje za sve fanove, s obzirom na to da je manekenka uveliko zagazila u petu deceniju života, kao i da se porodila po treći put pre samo dve godine. Međutim, nakon što je sinoć stupila na pistu, Adriana je pokazala da je vreme za nju praktično stalo i da svojim izgledom može da parira i mnogo mlađim koleginicama.

Njen hod izazvao je ovacije publike, a s obzirom na to da se revija prenosila uživo, društvene mreže nisu prestajala da bruje o njenom zapanjujućem izgledu.

Prvi stajling sastojao se od prozirnih pantalona sa kargo šarom, kao i rukama u istom stilu, dok je istovremeno ponela crni svetlucavi grudnjak i gaćice u paru. Ceo stajling zaokružila je prepoznatljivim anđeoskim krilima koja su se presijavala u crvenoj, narandžastoj, ljubičastoj i roze boji.

Credit: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Drugo pojavljivanje Adriane na pisti prošlo je u nešto vatrenijem izdanju, te se manekenka pojavila blistajući u čipkastom kompletu crvene boje koji je podsećao na spavaćicu. Nešto manja, crvena krila upotpunila su i ovaj izgled.

Credit: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Posle šest godina pauze, manekenka je još jednom pokazala zašto je važila za jedno od najvećih imena u poslu. Ona je na sceni zračila samopouzdanjem, a njen osmeh govorio je da se oseća kao kod kuće.

Podršku povodom Adrianinog velikog povratka pružila joj je i naša nekadašnja manekenka, Sofija Milošević. Nakon što je Victoria’s Secret samo nekoliko sati pre revije, najavio supermodela ponovo na njihovoj pisti, Sofija je okačila zajedničku fotografiju sa Adrianom.

„Kraljica se vratila“, napisala je naša manekenka, a ono što je posebno oduševilo njene pratioce, pored toga što su se Sofija i Adriana očigledno srele nekoliko puta, jeste što su na ovoj fotki imali priliku da vide brazilsku manekenku u potpuno prirodnom izdanju, bez trunke šminke.

Foto: Instagram printscreen/sofijamilo

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz