Pretraži

„ZNALA SAM ZA TO PRE SVIH“: Marija Šerifović o raspadu grupe „Hurricane“

Showbiz
0
Photo: Instagram/serifovic

Marija Šerifović je i te kako poznata javnosti zbog svoje neverovatne boje glasa i vokalnih mogućnosti, za koje publika kaže da retko ko može da iznese na način kao ona.



Mnogi smatraju da je kompetentna kada je u pitanju komentarisanje glasovnih sposobnosti pevača/ica , jer njen muzički talenat je danas prava retkost.

Takođe, publika je veoma bila zainteresovana za mišljenje Šerifovićeve povodom raspada grupe "Hurricane". Kako je rekla, znala je pre svih da će se to desiti.

  • Ispratila sam sve, znam za to. Znam o čemu je reč, ali sam znala za to i pre nego što je postala javna vest. Devojke i menadžment su imali fantastičnu saradnju koliko već godina, a brend će ostati da postoji – istakla je pop pevačica.
Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

Marija je bila ogromna podrška našim lepim devojkama prošle godine na Evroviziji i u par navrata je rekla da smatra da su jako bile odgovorne i vredne na ovom muzičkom takmičenju i da su dale sve od sebe da budu što bolje na plasmanu.

  • Doći će neke nove devojke. Ja mogu samo da kažem da mi je negde žao zbog toga, ali isto tako želim da poželim svu sreću i Sanji Vučić i Kseniji Knežević i Ivani Nikolić. Želim im sreću u solo karijerama i bilo kojim drugim poslovima, zadacima koje im život bude servirao – rekla je Šerifovićeva.

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz