Pretraži

„Rešila je da se porodi u kafani“: Katarinu Lazić dani dele od porođaja, a nakon njenog pojavljivanja u izlasku, Darko sve nasmejao izjavom

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Folker Darko Lazić uskoro će se po treći put ostvariti u ulozi tate, ali će ovo biti prvo dete sa njegovom drugom suprugom, Katarinom, koja je mnoge iznenadila i otkrila kako provodi dane pred porođaj.

Tokom trudnoće, Katarina je bila pod budnim okom medija i javnosti, te je do sada izazivala brojne komentare, ali i podeljena mišljenja svojim izgledom u trudnoći oko čega se više puta oglašavala. Takođe je poznato i da je celu trudnoću bila izuzetno aktivna i da je pratila Darka u stopu tokom letnje turneje, zbog čega se par šalio da je ona njegov „vozač“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Lazić (@katarinalazic_24)

Kaća je i sada, pred sam kraj trudnoće, nastavila istim tempom, pa se sada našla uz supruga na jednom njegovom nastupu, a za okupljene medije je otkrila da li je spremna za porođaj.

„Jesam, ja sam uvek spremna. U početku sam imala strahove, ali sada sam sve spremnija i spremnija. Pripremila sam se i psihički i fizički„, rekla je ona.

Kaća se nedavno našalila da ako se ne porodi na svoj račun, a sada se Darko osvrnuo na ovu izjavu i otkrio da su oni spremni da već posle nastupa odu u porodilište.

„Zato smo i došli zajedno, da vidimo šta se dešava. Poneli smo stvari za bolnicu, da odmah možemo da odemo, i na bini da se porodi šta sad. Bio bi red da mi se jedno dete rodi u kafani. Ceo život sam u kafani, stvarno ne bih imao ništa protiv“, priznao je folker i dodao da bi voleo da prisustvuje porođaju:

„Ako bude bilo dozvoljeno, da. Voleo bih stvarno. Imam već dvoje dece, nemam tremu. Više Kaća ima tremu.“

Na Kaćin račun se našalila i njena drugarica, koja je okačila njihovu zajedničku fotku sa ovog nastupa i napisala: „Rešila je da se porodi u kafani.“

Foto: Instagram printscreen/katarinalazic_24

Podsetimo, pre mesec dana Katarina i Darko su proslavili prvu godišnjicu od crkvenog venčanja i grandiozne proslave na kojoj je bilo preko 500 zvanica o kojoj je brujala cela Srbija.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz