Pretraži

„Ako se obazirete na tuđa mišljenja, imaćete problem“ Oglasila se 44 godine mlađa devojka poznatog muzičara, pa oštro odgovorila na kritike

Showbiz
0
Photo: Instagram/mickjagger

Devojka popularnog muzičara se oglasila nakon mnogobrojnih kritika zbog veze sa 44 godine starijim muškarcem, pa otkrila kako ona gleda na sve to.

Život popularnog frontmena grupe Roling Stounsa Mika Džegera se u najmanju ruku može opisati kao kontraverzan. Naime, čuveni roker ima čak osmoro dece sa pet različitih žena. Njegova najstarija ćerka ima 57 godina, dok njegov najmlađi sin ima svega sedam.

I premda je ušao u devetu deceniju života on i dalje privlači veliku pažnju javnosti, a ono zbog čega najčešće spominju, ali i prozivaju muzičara jeste njegova veza sa 44 godina mlađom profesionalnom balerinom Melani Hamrik.

Upravo sa njom je poznati frontmen i dobio svoje najmlađe dete, i premda njihova veza traje već deste godina, kritike na račun razlike u njihovim godinama i dalje ne prestaju, a sada je Melani u intervjuu za „The Sunday Times“ rekla šta ona misli o tim kritikama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melanie Hamrick (@melhamrick)

„Ne razmišljam o tome. Svako ima svoje mišljenje. Ako se obazirete na tuđa mišljenja, imaćete problem“, izjavila je ona pa dodala:

„Jesam li srećna? Da. Jesu li ljudi u mom životu srećni? Da. Povređujem li nekoga? Ne. OK, gledajte svoja posla“, izjavila je pa otkrila da ona i muzičar žive na dva mesta – u iznajmljenoj kući u Njujorku i u dvorcu u Francuskoj, gde njihov sin ide u školu.

Inače, njih dvoje su se upoznali u februaru 2014. godine na koncertu Roling Stounsa u Tokiju. Ona je na koncert stigla kao plesačica „American Ballet Theatre“

„Mik se u potpunosti promenio. Ranije je često menjao devojke. Međutim, Melani i sin idu s njim na turneje, tako da je porodica uvek na okupu. To ga čini srećnim“, rekao je izvor blizak ovom paru za američke medije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz