Pretraži

„ŠTA ĆE NJIMA 500 MILIONA?!“ Mik Džeger šokirao izjavom, svojim naslednicima ne planira da ostavi NIŠTA, a evo šta će uraditi sa bogatstvom!

Showbiz
0
Printscreen:instagram/mickjagger


U razgovoru sa jednim od novinara pričao je o tome da ne planira da proda katalog benda sa albumima, već da će ipak verovatno to ići u dobrotvorne svrhe, a zbog izjave da svojoj deci ne planira da ostavi bogatstvo našao se na meti osuda. 

– Deci ne treba 500 miliona dolara da dobro žive – istakao je Džeger i dodao da ukoliko novac ode u dobrotvorne svrhe "možda će učiniti nešto dobro za svet".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger)

 

Svakako moramo da se osvrnemo na činjenicu da Džeger ima osmoro dece. Najstariji Džegerov naslednik ima 52 godine, a najmlađi 7 godina.

U jednom od intervjua je takođe izjavio da bend Rolling Stones i dalje ne poseduje prava na neke od svojih hitova, pa je tu situaciju uporedio sa Tejlor Svift, jer se i ona nalazi u istoj situaciji što se tiče nekih njenih pesama.

– Industrija je bila u tolikom povoju da nije imala podršku i količinu ljudi koji su mogli da vas savetuju kao sada. Ali znaš, to se još uvek događa. Mislim, pogledajte šta se dogodilo Tejlor Svift! Zapravo ne znam detalje, ali očito nije bila srećna – rekao je Džeger.

Rolling Stones su početkom septembra najavili svoj novi album nakon 18 godina pauze, a neke od zvezda koje će se naći na albumu su Lejdi Gaga i Stivi Vonder. 

Pred samu najavu albuma izbacili su i singl ''Angry'' gde je ulogu glavne zvezde u spotu ponela glumica iz serije ''Euforija'' Sindi Svini.

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz