Pretraži

Lux fanovima poklanja još jedan automobil! Influenser pripremio novo iznenađenje za pratioce, evo koji model ovog puta daruje

Influence
0
Foto: Youtube printscreen/Lux27

Popularni influenser Luka Bojović Lux, nakon što je poklonio Poršea I Range Rovera odlučio je da obraduje fanove još jednim automobilom.

Lux pripada onoj grupi influensera koji su sami sebi zahvaljujući upornosti, ali i zanimljivom sadržaju na društvenim mrežama, uspeli od nule sve da obezbede. Naime, on se  proslavio kao jutjuber koji je strimovao igrice i na taj način zabavljajo fanove.

Kasnije se njegov sadržaj dosta proširio, pa je tako počeo da prikazuje aktivnosti iz svog svakodnevnog života, doživljaje sa putovanja, a čak je pokrenuo i svoj podkast.

Upravo naporan rad i zalaganje omogućili su influenseru da obezbedi sebi mnogobrojne skupocenosti, počevši od života u luksuznom penthausu, do skupocenih automobila.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Bojović (@lukabojovic23)

Ipak, osim što je sebi uspeo da obezbedi mnogobrojne skupocenosti, Lux nije zaboravio ni na fanove, zbog koji je kako je i sam istakao uspeo da dođe do tačke na kojoj je sada, pa tako on neretko svojim fanovima deli vredne poklone.

Dva najvrednija poklona do sada su bila dva skupocena automobila. Prvi je bio automobil marke Range Rover koji je osvojio jedan dečka, a drugi je bio Porše Panamera, koji je otišao u ruke jedne devojčice.

Sada je fanove Luxa dočekalo još jedno iznenađenje i još jedna prilika. Naime, jutjuber je odlučio da i treći automobil pokloni fanovima, a ovoga puta je u pitanju automobil marke Golf.

Pre svega on je objavio da će u prvoj polovini oktobra pokloniti pet Ajfon telefona, a onda je dodao:

„A drugi deo oktobra poklanjam Golf 7“, napisao je on u opisu fotografije pa dodao:

„Biće dobar mesec.“

Foto: Instagram printscreen/lukabojovic23

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence