Pretraži

„Žao mi je ovih nesrećnih i nezadovoljnih žena“ Katarina Lazić oštro odgovorila na kritike na račun njenog izgleda u poodmakloj trudnoći

Showbiz
0
katarina lazić
Foto: Instagram printscreen/katarinalazic_24

Supruga pevača Darka Lazića, Katarina Lazić objasnila je kako izgledaju poodmakli trudnički dani, pa oštro odgovorila na kritike na račun njenog izgleda.

Kada su u maju ove godine Katarina i Darko Lazić objavili da će se ostvariti u ulozi roditelja i dobiti svoje prvo dete, sam porođaj je delovao veoma daleko, međutim trenutak kada će njihova porodica postati bogatija za jednog člana se sve više približava.

Katarina sitno odbrojava do porođaja, pa često sa svojim pratiocima na Instagramu deli svoju svakodnevnicu. Pre svega tri nedelje je šokirala sve kada je pokazala kako vežba u osmom mesecu trudnoće, a sada je svim ženama otkrila kako zaista podnosi trudnoću.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Lazić (@katarinalazic_24)

„Ono što sam htela da vam kažem jeste da sve što ste ikada čuli da trudnice rade i što ste rekli ja neću tako – hoćete, verujte mi. Ako ste čuli nekada za sindrom „gnezdenja“ to znači da trudnice pred kraj trudnoće „rondaju“ po kući, čiste, spremaju, nameštaju, zovu majstore, sve ćete to da radite“, rekla je ona, pa dodala:

„Rekla sam sto puta da ja neću tako, verujte mi, evo sve radim. Evo hoću da nameštam baldahin sama, fali mi neki deo za ovu bušilicu, tako da ništa od baldahina, ali verujte mi sve su u pravu, sve što kažu“, objasnila je ona.

„Dakle sve ćete raditi“, dodala je Katarina, pa se onda požalila pratiocima da ima problema sa insomnijom, da joj je jako teško da zaspii da je upravo to razlog njenih podočnjaka.

Foto: Instagram printscreen/katarinalazic_24

Ipak, uprkos tome što je Katarina objasnila zbog čega ima podočnjake, influenserka je naišla ne negativne komentare na račun svog izgleda, pa je jedan podelila sa fanovima.

Naime, jedna žena joj je kao komentar na njen video, napisala poruku u kojoj je stajalo:

„Zašto si tako buljava“, na šta je Katarina odgovorila:

„Da bi ti pitala“, pa potom u opisu dodala:

„Ponekad mi je smešno, a ponekad žao ovih nesrećnih i nezadovoljnih žena.“

Foto: Instagram printscreen/katarinalazic_24

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz