Pretraži

„AKO SEBI NE BUDEM DOBRA, NEĆU NI NJOJ“: Mikićeva raznežila pratioce emotivnom objavom

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Marija je često sa fanovima delila savete o majčinstvu i o svojim ličnim dosadašnjim iskustvima, a sada je odlučila da ponovo podeli jednu interesantnu činjenicu koju je stekla tokom trudnoće.



Ona ističe da je najbitnije da zavoliš sebe takvog kakav si, a posebno zbog dece kojoj trebaš biti uzor i oslonac.

 – A znaš šta je najbitnije na početku i kraju svakog dana? Da voliš ono što vidiš u ogledalu. Takav kakav si. Mislim da sam sebe tek zavolela i prihvatila takvu kakva jesam tek kada sam shvatila da na svet dolazi ona. Ako sebi ne budem dobra, neću ni njoj – dirljivo je napisala Marija i rasplakala mnoge pratioce.

Komentara podrške je bilo na pregršt, a najviše je bilo onih koji ovoj mladoj pevačici žele svu sreću i žena koje su već imale iskustvo sa trudnoćom.

Screenshot: Instagram/wwwmarijamikiccom

Screenshot: Instagram/wwwmarijamikiccom

 

 – "Ja imam dve devojcice i sina i cekam trecu devojcicu i bas se radujem. 33.nedelja. Pozdrav", "Kako si ti slatka trudnica", "Toliko si slatka,svaki dan mi ulepsas svojim fotografijama!" – pisale su devojke i žene našoj pevačici.

Podsećamo, Marija je nedavno okačila na Instagram sliku gde se vidi njena prva trudnoća, koja se nije završila najsrećnije, a potom je podelila sliku na kojoj je ona u drugoj trudnoći poredu, odakle su pratioci mogli da vide koliko je srećna. 

Mnoge poruke koje dobija na svakodnevnom nivou je rasplaču i prisećaju je na njene teške trenutke sa kojima se borila kroz život, ali naravno čita i one koje su pozitivne i lepe što je izuzetno raduje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz