Pretraži

„Konačno nekome da se sviđam, obično sam odbačena“: Takmičarka iznenadila priznanjem, pa od Coach-eva dobila snažne reči podrške koje će dobro upamtiti

IDJShow
0
Foto: IDJShow

Coach-evima se u prvoj epizodi IDJShow-a predstavila i Nikolina Budiša koja dolazi iz Novog Sada, koja je za audiciju odabrala pesmu „Nikotin“ Nataše Bekvalac.

Na pitanje Relje Popovića da li ima neki nadimak, Nikolina je bez ustručavanja i kroz osmeh priznala:

– Debela Nina!

Foto: IDJShow

– Ti si kraljica! Kraljica Nina! – odgovorila joj je Nataša.

Dok je Nikolina izvodila Natašinu pesmu, Nataša i Darko su zaplesali, a Relja je kroz osmeh pratio njeno izvođenje, što je oduševilo takmičarku.

– Dok ja pevam đuska Nataša Bekvalac, to je šok… Kako da se ne naježim? – priznala je Nikolina.

  • Fenomenalno mi je što si na malo narodnjački način otpevala, sviđa mi se sve kod tebe, sviđa mi se što si drugačija – rekla je Nataša, na šta je Nina odgovorila:

– Konačno nekome da se sviđa. Obično sam odbačena zbog izgleda, zbog debljine, zbog frizure… Ali ja sam stav odlučila da imam i da neću da promenim to, meni ovako odgovara, osećam se prijatno, volim da pevam – priznala je Nikolina.

Foto: IDJShow

Nataša, Relja i Darko na ovu konstataciju uputili su joj snažne reči koje su raznežile takmičarku.

– Jako mi je žao što čujem da imaš ta iskustva. Hoću u moje ime i u ime mojih kolega da ti kažem da si ovde dobrodošla i da od nas imaš tri „da“. Jako ti je lepa frizura i prelepa si! – poručila joj je Nataša.

– A ja hoću svima koji odbacuju ljude zbog toga što im se ne sviđa kako izgledaju, kako se oblače, ili kako se šišaju, da poručim da to nikako nije u redu. Imaš veliku podršku od nas – rekao je Relja.

– Nikolina, samo da znaš, samo originalni ljudi uspevaju – zaključio je Darko.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz IDJShow