Pretraži

Šta se to dogodilo sa Rijanom i Naomi Kembel? Poznata pevačica prošla je pored manekenke i – pravila se da ne postoji! (VIDEO)

News
0
Foto: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

Šta se tačno dešava između Lava Roača, Rijane i supermodela Naomi Kembl? Prema Roaču, ništa posebno.

Naime, 15. septembra, ovaj poznati stilista je demantovao sve glasine o sukobu između njega, pevačice i osnivačice Fenty Beauty, i supermodela putem videa koji je objavio na platformi X (ranije poznatoj kao Twitter).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Law Roach (@luxurylaw)

„Što je meni smešno u ovom univerzumu interneta i društvenih mreža u kojem živite je to što uvek mislite da nešto mora da bude nešto“, rekao je Roač. „Ponekad nešto je samo ništa. Tako da prestanite da pravite od ničega nešto. Treba da se bavite svojim poslom. OK, volim vas, ćao!“

Ali, na šta se zapravo odnose reči Lava Roača? Kada je objavio video na Instagramu u kojem se zajedno sa Naomi Kembl pridružuje „very demure, very mindful“ trendu, neki korisnici interneta su posumnjali da se to odnosi na Rijanu. „Ne idemo na revije kao druge devojke“, kaže Roač u videu, dok se Kembl slaže. „Ne dolazimo sa otkrivenim delovima tela. Veoma skromno.“

„Veoma promišljeno“, dodaje Kembl. „Ne pokazujemo previše. Nije reč o tome da se prikazujemo, već da pokažemo odeću.“ Mnogi su ovu izjavu protumačili kao direktnu reakciju na Rijanin izgled na reviji Alaïa tokom Njujorške nedelje mode, gde je nosila haljinu s off-the-shoulder krojem koju je stalno držala na grudima.

@popcultureblog Forse non l’avrà riconosciuta? #rihanna #naomicampbell ♬ Love On The Brain – Rihanna

Video njenog dolaska ubrzo je počeo da se širi internetom, a mnogi su verovali da je Rijana ignorisala Kembel i Roača, pozdravivši umesto njih bivšeg glavnog urednika British Vogue-a, Edvarda Eninfula, koji je sedeo pored njih. Korisnici Instagrama nisu bili oduševljeni Roačevim i Naominim videom i izrazili su svoje mišljenje u komentarima.

Iako su ovo sve samo spekulacije, neki veruju da je navodni sukob počeo kada je Rijana počela da se viđa sa milijarderom Hasanom Džamilom 2017. godine, s kojim je Kembl takođe navodno bila u vezi. Ipak, Kembl je u martu 2017. godine na gostovanju u emisiji „Watch What Happens Live“ odgovorila na glasine o sukobu.

„Nemam nikakav sukob, posebno sa crnim ženama koje smatram moćnim“, rekla je Kembl. „Svi smo mi u istoj priči… borimo se za isto.“

Rijana se još uvek nije javno oglasila povodom Roačevog videa, a znajući nju, neće se ni oglašavati.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News