Pretraži

Od početka karijere je prati trač da je MUŠKARAC: Lejdi Gaga prvi put progovorila o temi koja već godinama intrigira javnost

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:ladygaga

Lejdi Gaga, čije je pravo ime Stefani Germanota, nedavno je progovorila o traču koji je pratio njen muzički put na početku karijere, a koji je sugerisao da je ona zapravo – muškarac.

U intervjuu za Netflix seriju „Šta je sledeće? Budućnost sa Bilom Gejtsom“, Lejdi Gaga je podelila svoja iskustva sa lažima koje su je pratile još od 20. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

„Navikla sam na to da se o meni objavljuju laži“, rekla je ona.

„Ja sam performerka. Čini mi se prilično smešnim. Kada sam bila u svojim ranim 20-im, postojao je trač da sam muškarac.“

Gaga je istakla da je taj trač pratilo dok je putovala po svetu promovišući svoju muziku, a sve je počelo nakon što se na internetu pojavila lažirana slika.

„Skoro svakoj intervjuu su mi postavljali pitanje: ‘Postoji taj trač da si muškarac. Šta imaš da kažeš o tome?'“ prisetila se.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Umesto da se bavi spekulacijama, Lejdi Gaga je odlučila da ignoriše tu situaciju, ne želeći da reaguje na taj način. „Razlog zašto nisam odgovorila na to pitanje je taj što se nisam osećala kao žrtva te laži“, objasnila je.

„Ali sam pomislila, ‘Šta je sa detetom koje je optuženo za to i koje bi pomislilo da bi javna ličnost poput mene mogla da se oseća posramljeno?'“

Iako ne reaguje na sve tračeve o sebi, u junu je Lejdi Gaga imala savršen odgovor kada su fanovi spekulisali da bi mogla biti trudna i da čeka svoje prvo dete sa verenikom Majklom Polanskim. „Nisam trudna“, napisala je na klipu koji je podelila na TikToku 4. juna, dodajući sarkastično, „samo plačem u teretani“.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News