Pretraži

„Zbog ovoga ćete sutra nekoga da nosite na duši“: Lores odgovorila na negativne komentare, pa uputila oštru poruku hejterima

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:lorreess

Lores se susrela sa negativnim komentarima na Tiktoku, pa je odlučila da stane na put tome i otkrije šta misli o “prozivkama“.

Mlada pevačica Lores veoma je aktivna na društvenim mežama, a sa svojim pratiocima neretko deli detalje iz svog života.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lores (@lorreess)

Njen sadržaj je neretko inspiracija mnogima kada je oblačenje i šminka u pitanju, te joj zbog toga u komentarima često pitaju šta je koristili od proizvoda, kao i kako je došla do tog izgleda.

Pored lepih komentara poznate ličnosti se često sureću i sa negativnim, a to se sada dogodilo ovoj mladoj učesnici prve sezone IDJShowa.

Naime, ona se već neko vreme susreće sa nekim negativnim komentarima ispod svojih objava, te je sada odlučila da stane tome na kraj i pošalje poruku osobama koje ostavljaju ne tako lepe komentare.

Foto:Printscreen/Instagram:lorreess

“I ovo mu dođe neka trećinica, i manje. Što smo ljuti ljudići? Zbog ovoga ćete sutra nekoga na duši da nosite. Ako vam je to stravica, omašiste adresu. Vidim ovde i neke ljude za koje smo skupljali pare da ozdrave, pa sad istima pljuju po mrežama. ‘Ajde ni to nema veze, nego lep dan danas baš, pa je malo glupo. Pozdrav“, napisala je ona na svom Instagram storiju.

Uz ovu poruku ona je ostavila i primere komentara koje je dobijala, a koji je po svemu sudeći, ne uzrujavaju, već je samo želela da skrene pažnju ljudima koji ostavljaju zlonamerne komentare.

Prisetimo se, Lores je nedavno izbacila dugoočekivanu deutsku pesmu sa Valentinom pod nazivom “Tambure“, a koja je za kratko vreme pridobila velike simpatije publike.

Do izlaska njenih novih pesama možete je pratiti na društvenim  mrežama, ali i naravno slušati na svim muzičkim platformama.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News