Pretraži

„Bile smo u kombiju i čovek sa pištoljem je krenuo ka nama“ Članice grupe Hurricane doživele zastrašujuću scenu, pa otkrile kao se sve završilo

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Članice popularne muzičke grupe „Hurricane“ doživele su zastrašujuću situaciju kada se nepoznat čovek sa pištoljem uputio ka njima, nakon čega je usledio niz neprijatnih događaja.

Poznata devojačka grupa „Hurricane“ promenila je sastav 2022. godine, pa su sada u njenom sastavu umesto Ivane Nikolić, Ksenije Knežević i Sanje Vučić, nove devojke. Jovana Radić, Miona Srećković i Sara Kuruma nastavile su put svojih prethodnica i tako počele da privlače veliku pažnju publike.

Ove mlade devojke oduševljavaju svojim pevačkim talentima, ali i i atraktivnim izgledom. One su takođe veoma aktivne i na društvenim mrežama, a sada su odlučile da na svom Jutjub kanalu pokrenu podkast u kom će njih tri ugostiti mnogobrojne poznate ličnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HURRICANE (@hurricane_official)

Sada je izašla prva epizoda novog podksata u kojoj su, međutim, gošće bile članice grupe,  dok je voditelj ovog puta bio njihov PR. Cilj ove epizode je bio da fanovi što bolje upoznaju ove mlade dame, pre nego što se one upuste u voditeljske vode.

One su tokom ove emisije otkrile mnoge pojedinosti vezane za njihovu grupu, pa su se tako dotakle jednog stresnog događaja koji su proživele zajedno.

Naime, one su jednom prilikom imale susret sa čovekom koji je pištoljem krenuo na njih.

„Mi smo se vozile ka Mioni, ona je za to vreme spremala karbonaru, njenu čuvenu, koja nas je bukvalno spasila“, počela je Jovana kroz smeh, a onda uozbiljila situaciju:

„Bile smo u kombiju i odjednom je čovek izleteo na ulicu sa pištoljem u ruci. I krenuo ka nama, ka našem kombiju. Kad sam to videla, ja sam sa prednjeg sedišta skočila do gepeka. Da napomenem da kombi ima tri reda sedišta, a ja sam do kraja otišla i zavukla se između Sarinih nogu, zavrnula joj nogu, završila u gepeku. Toliko sam se uplašila, tresla sam se. Mene je Sara smirivala, pričala mi je, ‘Jodžo, to je lažan pištolj, nije pravi’, ja plačem, nije mi dobro, a ona izmišlja, kaže mi da je pištolj plastičan. A za to vreme Vlada, naš bivši vozač, počinje da viče, ‘Ja ću njega sad da zgazim!'“

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HURRICANE (@hurricane_official)

U priču se tada umešala Sara, koja je otkrila da je, pod stresom kojim je bila, i podržala vozača u onome što je hteo da uradi.

„Ja gledam, Vlada ga gleda, ja počinjem da mu pričam, ‘Gazi, Vlado, gazi!'“, ispričale su one, pa otkrile da srećom niko nije bio povređene tokom ovog događaja, a one su otišle na „Mioninu karbonaru“.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz