Pretraži

Lana Del Rej prekinula ćutanje o navodnoj romansi sa vodičem, pa jasno stavila do znanja kako stoje stvari između njih dvoje

News
0
Screenshot: Youtube/Lana Del Rey

U subotu, pevačica i kantautorka Lana Del Rej osvrnula se na glasine o svojoj navodnoj romansi sa vodičem za ture sa aligatorima Džeremijem Dufrenom.

Nakon što je prošle nedelje viđena kako drži ruke sa Dufrenom pre svog nastupa na Leeds Festivalu, obožavaoci su počeli da spekulišu o njenom ljubavnom životu, a neki su čak tvrdili da je pevačica u jednoj od svojih pesama ostavila veliki trag o svom navodnom partneru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LANA DEL REY (@honeymoon)

Lana je na Instagramu ostavila komentar ispod objave korisnika @thejustnlife koja je spekulisala o njihovom odnosu, gde je jednostavno napisala: „Ne.“

Ovaj odgovor izazvao je pomešane reakcije među njenim obožavaocima, koji su raspravljali o značenju njenog komentara.

Dok su neki verovali da je njen komentar negacija u odnosu na glasine o romansi, drugi su smatrali da je ona zapravo branila Dufrena odgovarajući na deo objave u kojem piše: „Da li vam ove nove informacije izgledaju kao crvena zastava?“

Objava na Instagramu sadržala je fotografiju Dufrena, koji vodi ture na čamcu u Luizijani, i Del Rej koja pozira sa njim. U opisu je navedeno da je njen navodni novi partner vodič za ture sa aligatorima i da je nedavno „razveden od svoje supruge“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LANA DEL REY (@honeymoon)

Objava je takođe izvestila da je osoba koja se predstavlja kao Dufrenova ćerka nedavno na platformi X (ranije Twitter) podelila informaciju da je saznala za romansu svog oca sa pevačicom putem društvenih mreža.

Međutim, Del Rej je opovrgla te glasine dodatnim komentarom na istoj objavi.

„Takođe, to nije njegova ćerka na Twitteru“, izjavila je Del Rej.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LANA DEL REY (@honeymoon)

Nije poznato koliko dugo se par poznaje, ali čini se da su prijatelji već neko vreme, s obzirom na to da je Del Rej podelila fotografiju sa njim tokom jedne od njegovih tura u martu 2019. godine.

Početkom ove godine, Del Rej je ponovo uspostavila kontakt sa njim i podelila fotografiju sa ponovnog obilaska.

Iako Dufren nije viđen u objavi od 16. maja, ona ga je označila u svom opisu i nazvala ga „moj momak“.

Nedavno su se pojavile glasine o romansi između Del Rej i vodiča za ture sa aligatorima kada su ih obožavaoci videli kako se drže za ruke pre njenog nastupa na Leeds Festivalu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LANA DEL REY (@honeymoon)

Nakon tog izlaska, par je viđen i kako zajedno kupuju u Harrodsu u Londonu i jedu u lokalnom pabu.

Obožavaoci su takođe otkrili što je izgledalo kao aluzija na njihov odnos tokom njenog nedavnog koncerta. Dok je izvodila pesmu „Chemtrails Over the Country Club“, promenila je stihove iz „Rođeni ste u decembru, a ja u junu“ u: „Rođeni ste u martu, a ja u junu.“ Ova promena je značajna s obzirom na to da Dufrenov Instagram otkriva da mu je rođendan u martu.

Lanine fotografije sa njenim navodnim dečkom možete pogledati OVDE.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News