Pretraži

Glumica i bivša Mis sveta se ne odvaja od 11 godina mlađeg supruga: Došla da ga podrži na premijeri filma, pa zasenila lepotom sve prisutne (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/priyankachopra

Popularna glumica i nekadašnja Mis sveta Prijanka Čopra podržala je svog muža Nika Džonasa na premijeri njegovog filma, a svi pričaju o njenoj lepoti.

Prijanku Čopru mnogi smatraju jednom od najlepših žena na svetu, što je zvanično i bila 2000. godine, kada je postala Mis sveta. Osim što je lepa ona je i veoma talentovana glumica, pa se osim u mnogobrojnim bolivudskim filmovima i serijama pokazala i kao sjajna glumica u popularnoj seriji „Kvantiko“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)


Osim poslovnim ona veliku pažnju privlači i privatnim životom. Naime, ova lepotica se krajem 2018. godine udala za 11 godina mlađeg glumca i muzičara Nika Džonasa. Venčanje su organizovali u Indiji, a pre više od godinu dana uz pomoć surogat majke su dobili svoju prvu ćerku.

Ova lepotica je uvek velika podrška svom suprugu, a tako je bilo i sada. Naime, ona je prisustvovala premijeri filma “The Good Half” na Beverli Hilsu, a crvenim tepihom je prošetala u društvu svog supruga, glavnog aktera navedenog filma.

Lepa 42-godišnjakinja je za ovu priliku nosila odvažnu odevnu kombinaciju – zlatni plašt napravljen od čipke i crni bodi. Celokupno izdanje je upotpunila valovitom frizurom i šminkom u zemljanim tonovima.

Foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Još pre crvenog tepiha njenu kombinaciju je na svom Instagram profilu pokazao Nik koji je snimio zanimljiv klip sa njom. Dok se ona nameštala pored bazena, on joj je prišao, a onda je usledio jedan poljubac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas)


Podsetimo se, njih dvoje su česta meta medija koji raspravljaju o velikoj razlici u njihovim godinama. Mnogi su bili skeptični u vezi njihovog braka i verovali su da se neće održati i čak su se svojevremeno pojavljivale i spekulacije o njivom razvodu. Međutim, oni su ipak opstali, a čini se da je njihova ljubav veća svakoga dana.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz