Pretraži

„ĆERKA ODRASTA KAO ŠTO SAM I JA“: Prijanka Čopra otkrila kako ona i Nik Džonas odgajaju dete

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/priyankachopra

Ranije ovog meseca, Prijanka je podelila slike Maltinog prvog putovanja u Indiju, Prijankinu zemlju porekla. Na slikama se mogla videti ova jednogodišnjakinja kako prima blagoslov u jednom od hramova u Mumbaju dok je glumica drži u rukama.Prijanka i Nik često dele to da rado putuju sa svojom ćerkom od njenih prvih meseci, a Prijanka je nedavno govorila o tome koliko voli što ćerku odgaja kako je i ona rasla i što ima priliku da je vodi širom sveta na snimanja serija i filmova.

Ona je mali putnik, ali i mene i mog supruga su tako odgajali. Ja sam počela da putujem kao jako mala, imala sam možda četiri ili pet meseci. Tako da je ista stvar i sa njom sada. Ne ide u vrtić tako da možemo da je vodimo svuda – rekla je poznata glumica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

Prijanka je skoro u intervjuu za jedan tabloid istakla koliko je Nik dobar otac i koliko poštuje nju kao ženu i majku. Ona je navela da je njihov odnos sličan odnosu njenih roditelja i dodala da njen otac neizmerno poštuje njenu majku, a to vidi i kod Nika. Vrlo često glumica ističe koliko je muž podržava u svemu što radi i kako slavi njene uspehe i prati je na svakom crvenom tepihu gde ga često možemo videti i kako pored reportera slika i snima Prijanku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz