Pretraži

Emina Jahović iskreno o svom ljubavnom životu: Pevačica otkrila da li ima dečka, pa progovorila o sinu koji je odlučio da krene njenim stopama

Showbiz
1
Foto: Instagram printscreen/yaemina

Popularna pevačica Emina Jahović posle dužeg vremena je progovorila o svom privatnom životu, pa se dotakla sina koji je odlučio da krene njenim stopama.

Emina  koja je popularnost stekla pre više od dve decenije i dalje nastavlja da oduševljava svoju publiku muzikom koju pravi, kao pevačica, ali i kao tekstopisac. Pored toga, ova zvezda veliki utisak ostavlja i svojim izgledom, lepotom i elegancijom.

Osim svojom karijerom ona je svojevremeno pažnju privlačila i svojim brakom sa Mustafom Sandalom, sa kojim je bila deset godina, a sa kojim je dobila dva sina, a sada je pevačica otkrila da jedan njen naslednik kreće njenim stopama i da ulazi u svet muzike.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

„Nisam imala pojma o tome šta on radi i da se na ovaj način bavi muzikom, ne zato što nisam učestvovala u životu sina, već zato što je on bio u sobi i radio na tome, i nije izlazio kao njegovi vršnjaci. Videla sam da se bavi dobrim stvarima, nisam znala da će da se zakači na spotifaj i da će da ga potpišu eminentne kuće. Nije hteo da se vezuje za moje ime, već je hteo da pokaže svoju individualnost i to poštujem“, rekla je pevačica.

Inače, s obzirom na to da se već neko vreme u javnosti ne pojavljuju novosti vezane za njen ljubavni život, ona je sada otkrila da li postoji neko ko je osvojio njeno srce.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

„Ni dečka sada nemam jer sam fokusirana na decu. Kad bude trebalo da se desi desiće se, malo sam se i povukla, imala sam neke povrede, pisala sam o tome, tako da znaćete sve kad bude trebalo“, zaključila je u emisiji „Ekskluzivno“.

Podsetimo se, Emina je pre gotovo pet meseci pretrpela ozbiljnu povredu noge kada je istegla ligament na levom skočnom zglobu. Pevačica zbog povrede nije bila u mogućnosti da se posveti svojim redovnim treninzima zahvaljujući kojima održava svoju vitku liniju i pleni izgledom i u 42. godini, a nedavno je otkrila i da je pukom srećom izbegla operaciju.

 

Komentari (1)

  1. Nece tvoj sin da pominje tvoje ime, ima on na sta da se odaziva, ima svog oca koji je velikoo ime.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz