Pretraži

Mnogi tvrde da je ovog puta PRETERALA: Anja Bla pozirala u nikad provokativnijem izdanju, pa izazvala oprečne reakcije fanova (FOTO)

Influence
1
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Popularna influenserka Anja Bla zapalila je Instagram nikad provokativnijim izdanjima koji su izazvali raspravu i oprečne komentare fanova.

Anja Bla važi za jednu od najzgodnijih i najatraktivnijih influenserki na našim prostorima. Veliku popularnost na društvenim mrežama stekla je upravo zahvaljujući svojoj izvajanoj figuri.

Njene provokativne fotografije koje neretko objavljuje, uvek privlače veliku pažnju njenih mnogobrojnih pratilaca, a osim njih fanovi vole i njene klipove u kojima pokazuje vežbe, kao i svoj način ishrane, zahvaljujući kom i održava tu figuru.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Аnja (@anjablaa)

Kako se mlada influenserka trenutno nalazi na moru, svi su očekivali da će sada još češće viđati njene provokativne fotografije, ali poslednje fotografije koje je Anja objavila su ipak sve ostavile bez teksta, ali i izazvala veliku polemiku među fanovima. Dok jedni tvrde da je influenserka nikad izazovnija, drugi objašnjavaju da su ovakve fotografije previše.

Naime, reč je o fotografijama na kojima Anja pozira na jet ski-u, dok u prvi plan dolazi njena zadnjica. Ona je za ovo fotografisanje odabrala minijaturni kupaći u ljubičasto – narandžastim bojama koji je prekrivao samo „kritične“ delove njenog tela. Ovakvo izdanje izazvalo je podeljena mišljenja njenih pratilaca.

„Extra si“, „Trudi se devojka i zato je ovako savršena, nema muškarca koji je ne bi poželeo, samo nastavi taj fazon brutalizacije“, „Sjajna si Ana“, „Najzgodnija“, bili su neki od komentara koji su podržali influenserku, dok joj drugi nisu bili baš tako naklonjeni.

„Ne znam što ne stave vreću na glavu, jer je postalo nebitno šta je od vrata na gore. Ako ovo nije ponografija ne znam šta jeste“, „Cura je na korak od ponografije“, „Samo se još gola nisi slikala“, „Iskreno – bljak“, bili su komentari onih koji su procenili da je Anja „preterala“ sa fototografijama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Аnja (@anjablaa)

Sve u svemu, činjenica je da su ove fotografije privukle veliku pažnju i za svega dva dana dobile preko 100 hiljada sviđanja i mnoštvo komentara.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Аnja (@anjablaa)

Podsetimo se, Anja je ove fotografije napravila u Budvi gde već neko vreme uživa u društvu drugarica. Ipak, ono što je privuklo veliku pažnju fanova, jeste da se na ovoj lokaciji trenutno nalazi i jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase sa kojim je Anja nedavno raskinula nakon četiri godine veze. Ova činjenica je zaintrigirala njihove pratioce koji su počeli da se pitaju da li će doći i do njihovog susreta – slučajno ili namerno.

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence