Pretraži

„Ta objava je glupost, lažna priča“: Desingerica otkrio istinu o otkazivanju nastupa, pa izneo prave razloge

Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dragomir Despić poznatiji kao Desingerica ovog leta ne prestaje da puni klubove, a kako je i sam istakao u par navrata, ova sezona je za njega veoma radna, te je retko kada u Boegradu sa porodicom.

Desingerica ovo leto najviše provodi u dijaspori i na crnogorskom primorju gde se u klubovima traži uvek ulaznica više kako bi fanovi slušali i gledali performans ovog trenutno najtraženijeg izvođača.

Činjenica je da Desingerica već duže vreme privlači veliku pažnju javnosti, a dok jedni s nestrpljenjem iščekuju njegove nove pesme i nastupe, sa druge strane su oni koji oštro osuđuju njegove performanse.

Upravo to je bio razlog otkazivanja jednog od njegovih nastupa koji je trebalo da se održi 13. avgusta, a na instagram stranici kluba osvanula je objava u kojoj je objašnjen razlog za donošenje ovakve odluke

Naime, klub je objavio fotografiju sa najavom za njegov nastup, a preko celog plakata pisalo je “otkazano“ uz propratni tekst.

Foto:Printscreen/Instagram:whiteclubvb

“Ne damo da neko bije našu decu patikom po glavi. Deca nisu kriva, mi smo tu da brinemo o njima i ukažemo im na to šta je dobro za njih, a šta nije“, poručili su iz kluba.

Ubrzo se i Desingerica oglasio, te izneo istinu o otkazivanju njegovog nastupa u pomenutom klubu.

“Iskreno, ne znam odakle vi to znate, imali smo rok za uplatu kapare, nije uplaćena kapara i nastup je otkazan, to je sve. Ne znam zašto nisu uplatili kaparu i u to ne zalazim, ali ta objava koja je izašla je glupost. Lažna priča, dogovorili smo se već za drugi datum i to je to “, rekao je Desingerica za Pink.rs.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz