Pretraži

„Ne sviđa mi se njihov stav i to što rade“ Aurah priznala sa kojim domaćim izvođačima NIKADA ne bi ostvarila saradnju

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Youtube:IDJTV

Mlada pevačica u usponu Aurah priznala je sa kim od popularnih izvođača nikako ne bi volela da sarađuje, pa otkrila šta u budućnosti možemo da očekujemo od nje.

Mlada pevačica u usponu Aurah već više od tri godine sarađuje sa produkcijskom kućom „Made in Balkan“, gde je stekla prijateljski odnos sa mnogim članovima, a nedavno je privukla i veliku pažnju publike kada je snimila duet sa poznatim reperom Reljom Popovićem, pod nazivom „Slavija“, koji je postao pravi hit.

Sada je ona gostovala u emisiji „One On One“ pa je tom prilikom otkrila kako se slaže sa ljudima koji su deo „Made in Balkan“, kao i neke pojedinosti iz svog života.

Naime, ona je prvo priznala koji je po njoj najbolji reper u Srbiji.

„Ljudi najbolji reper u Srbiji bi sigurno bio, po mom izboru kada bih birala Ivke iz „Made in Balkan“, zato što je najbolji reper, a mislim da će se to tek čuti i tek shvatiti kada bude Ivke izbacio muziku“, priznala je Aurah, pa odgovorila na pitanje „ko joj je najgotivniji iz „Made in Balkan“-a.

„Ne možete da me pitate ovako nešto zato što sve mi je jednako. Meta mi je najgotivniji. Mislim da se najgotivnije osećam pored njega i da je najsmešniji lik i najgotivniji lik, tako da Meta, i Đole i Ivke i Relja i Nikolija i naravno Meta“, istakla je ona.

S obzirom da već ima duet sa jednim od najpoznatijih izvođača na našim prostorima, ona je sada otkrila sa kim nikako ne bi sarađivala.

„Ovako – Ceca, Vojaž, Pljugica, Karleuša, to je to. Samo mi se ne sviđa njihov stav, ne sviđa mi se šta rade, ne sviđa mi se na koji način rade, ne sviđa mi se šta promovišu i jednostavno mislim da nije dobra ideja raditi sa ljudima koji imaju ikakve veze sa tim stvarima“, bila je iskrena ona, pa otkrila da li bi nekada snimila duet sa pobednicom IDJShow-a, Đanom Smajo.

„Sto posto. Imali smo skoro neki fotosešn u studiju i energije nam se jako poklapaju. Fantastično radimo, fantastično nam se energije poklapaju ovako u prijateljskom studiju, tako da volela bih da sarađujem sa Đanom definitvno.“

Sa kim od učenika IDJShow-a bi najviše volela da sarađuje, odakle ime Aurah, kada možemo da očekujemo njenu novu pesmu, kao i koja od njenih numera je najviše opisuje možete pogledati u najnovijoj epizodi emisije „One On One“ na „IDJTV“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz