Pretraži

„VIDITE LI NEKU PROMENU?“: Teodora Džehverović iznenadila novom bojom kose (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/teodoradzehverovic

Teodora voli da eksperimentiše sa frizurama i bojama kose, pa je do sada više puta menjala svoj izgled, te nakon što je bila zanosna plavuša, ona je krajem prethodne godine prešla u riđe.



Iako joj je nova boja kose, kako je i sama jednom prilikom rekla, odgovarala njenom vatrenom temperamentu, prema svemu sudeći, to joj je dosadilo te je odlučila da se ponovo ofarba.

Ovog puta Džehverovićeva je vratila staru boju kose, odnosno ofrabala se u svetlije, ali kako je prethodno imala narandžastu boju, najverovatnije da nije mogla iz prvog pokušaja da bude plavuša, već je sada svetlo smeđa.

Screenshot: Instagram/teodoradzehverovic

Screenshot: Instagram/teodoradzehverovic

 

Reklo bi se da se pevačici nova boja kose veoma dopada jer je odmah po farbanju rešila da se pohvali na Instagramu.

  • Vidimo li neku promenu? – upitala je ona aludirajući, najverovatnije, na novu boju kose.

Podsećamo, Teodora je ranije, nakon što je postala riđokosa, često dobijala pitanja da li razmišlja da se vrati u plavo i tada je govorila da je za to potrebno dosta vremena:

  • Ne znam da li ste svesni, ali kada bih se vratila u plavo posle ove boje, otpala bi mi kosa. Svako ko mi piše da se vratim u plavo, kao da je to "daj svuci tu haljinu, ne valja, bolje ide ova žuta", pa sestro ne ide to tako – odgovorila je ona tada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz