Pretraži

Sin Anđeline Džoli I Breda Pita doživeo saobraćajnu nesreću: Mladić hitno hospitalizovan, otkriveni detalji njegovog stanja

Showbiz
0
Foto: Tracy Moreno-King / Ferrari / Profimedia

Sin Anđeline Džoli i Breda Pita, Paks Džoli doživeo je saobraćajnu nesreću tokom vožnje električnog bicikla, nakon čega je hitno hospitalizovan.

Sin nekada najpopularnijeg holivudskog para Anđeline Džoli i Breda Pita, Paks Džoli-Pit hospitalizovan je nakon što je navodno zadobio povredu glave u strašnoj saobraćajnoj nesreći. Naime, dvadesetogodišnji mladić je, kako su naveli istražitelji za američki TMZ, vozio električni bicikl u Los Anđelesu kada se naglo zabio u zadnji deo automobila.

Foto: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako navode strani mediji, Paks u trenutku nesreće nije nosio kacigu, a nakon što se požalio na bol u glavi bolnička ekipa je odlučila da ga hitno prebaci u bolnicu, jer su sumnjali da je možda reč o krvarenju u mozgu.

Ova nesreća se odigrala na oko 17 časova, Bulevaru Los Feliz, gde je u tom periodu svakodnevno u toku ogroman saobraćajni špic. Izvori iz policije otkrili su da je dolazio do raskrsnice kada je biciklom udario u zadnji deo automobila koji se već zaustavio zbog crvenog svetla na semaforu.

Nešto kasnije izvori su za TMZ otkrili kako je on sada u stabilnom stanju, premda ozbiljnost njegovih povreda još uvek nije tačno poznata. Međutim, dodali su da bi mladić mogao da bude pušten kući u ponedeljak uveče, samo nekoliko sati posle nesreće.

Foto: Zephyr / StarMax / Profimedia

Podsetimo se, Paks je usvojeno dete poznatog para, a od kada su se njegovi roditelji razveli on i nije baš u najboljim odnosima sa ocem. Naime, pre nekoliko godina Paks je na svom Instagram profilu nazvao svog oca „ser..m svetske klase“ i “ osobom dostojnom prezira“.

Upravo zbog takvih osobina njegovog oca, njegovo četvoro dece „drhte od straha“ naveo je Paks na svom Instagramu. Ova poruka je postavljena uz Bredovu sliku dok prima Oskara za najbolju sporednu ulogu i to simbolično na „Dan očeva“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz