Pretraži

Đoković u društvu zvezde serije “Euforija“: Uoči Olimpijskih igara Novak vreme provodi vreme sa holivudskim zvezdama (VIDEO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:djokernole
Foto:Printscreen/Instagram:djokernole

Novak Đoković je i ovog puta uhvaćen u društvu svetski poznatih zvezda, a sada je na red došla i glumica koja je ostavila najveći utisak u seriji “Euforija“.

Naš proslavljeni teniser će naredni period provesti u Parizu što zbog svog učešća na Olimpijskim igrama, ali i zbog događaja koji se odigravaju pre početka ovog velikog sportskog takmičenja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Pre samo jednog dana Đokovići su uhvaćeni u društvu Ane Vintur koja važi za jednu od najpoštovanijih i najvažnijih žena u modnoj industriji, dok su im sinoć pravile društvo i ostale zvanice iz javnog sveta.

Sinoć je u Parizu “Luj Viton“ organizovao večeru povodom početka Olimpijskih igara, a pored Novaka i Jelene, neke od zvanica su bile i Rosalija, Serena Vilijams, Lebron Džejms, ali i mnogi drugi.

Ono što je mnogima privuklo pažnju jeste što je još jedna od poznatih zvanica bila i glumica Zendeja koja ne prestaje da niže uspehe na poslovnom planu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue France (@voguefrance)

Jednim potezom je glumica pak iznenadila sve. Naime, ona je u jednom trenutku ugledala Novaka i Jelenu Đoković, te je zastala kako bi se pozdravila sa njima i malo porazgovarala, a kamere su to i zabeležile.

Proslavljeni teniser joj je čestitao na ulozi u filmu “Izazivači“ gde je njena uloga bila upravo teniska što naš as definitivno nije mogao, a da ne prokomentariše.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz