Pretraži

Bivšu ženu nazvao lažovom, sadašnju idiotom, a ćerku – đavolom! Isplivali snimci slavnog muzičara koji otkrivaju njegovo pravo lice

Showbiz
0
Credit: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bivša žena poznatog muzičara Bilija Reja Sajrusa, oca popularne Majli Sajrus, u javnost iznela kritičan snimak koji pokazuje njegovo pravo lice, a u kom vređa celu svoju porodicu.

Kada je u pitanju Majli Sajrus svi su navikli na skandale i kontroverze, međutim ni ostatak njene porodice ne zaostaje za njom. Naime, njen otac i slavni muzičar Bili Rej Sajrus u poslednje vreme je česta tema medija i to zbog razvoda od svoje trideset godina mlađe devojke, muzičarke Džoane Rouz.

Naime, oni su rešili da stave tačku na svoj brak i to samo sedam meseci nakon što su izgovorili sudbonosno „da“, a kako su naveli razlog raskida su bile “nepomirljive razlike” i “neprikladno bračno ponašanje”, što su mnogi protumačili kao prevaru.

Ipak, malo nakon toga pevačica koja je u javnosti poznatija kao Fajerouz je u javnost izašla sa optužbama da ju je Bili „ekstremno verbalno, emocionalno i psihički zlostavljao“, a nedavno je svoje tvrdnje potkrepila audio snimcima.

Credit: SBM / PictureLux / Hollywood Archive / Profimedia

„Da si me samo prokleto ostavila na miru, sada sam stvarno jeeno iznerviran, još jednom si pokazala da teraš po svom. Ne znam ko jeeno misliš da si, ali ništa ne slušaš… Ovde se ne radi ni o čemu drugom osim da si sebična jeena kuka“, čuje se Bili Rej Sajrus dok se ljutito obraća Fajerouz.

Kako navode strani mediji sukob je nastao zbog činjenice da je Bili prekasno izašao na scenu na svom nastupu.

„Ne mislim da si preterano pametna, predomislio sam se kada je reč o tom srau. Ono što mislim je da si sebična jeena ku*ka. To si ti“, nastavio je besnu tiradu.

Dalje se čuje kako ga pevačica moli da prestane da viče, ali on joj odgovara:

„Ovo se ne bi dogodilo da si samo začepila svoja jeena usta. Pogledaj kakav si jeeni haos napravila. Kakva si ti glupa guica… moraš da znaš da neću da tolerišem ta sraa- Sve si sjeala, jei se. Znaš ti bolje od toga. Prokleti idiote.“

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Billy Ray Cyrus (@billyraycyrus)

Ipak, on se nije zaustavio samo na vređanju pevačice, već su uvrede pale i na račun Majli Sajrus.

„Svi znaju da je taj đavo pravi kreten“, rekao je u jednom drugom snimku Bili Rej govoreći o svojoj 31-godišnjoj ćerki.

U svemu nije izostala ni njegova bivša supruga Tiš Sajrus s kojom je u braku bio preko 30 godina u kom su dobili troje dece – Majli, Brejsona i Nou.

„Ona je lažov… ku*va i varalica. Kompletno đubre. Ološ i izrod. Prevarant“, piše Bili Rej o Tiš u poruci koju je poslao svom menadžeru Skotu Adkinsu, a u čiji je posed došao „Daily Mail“.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz