Pretraži

„Iritira me primitivizam“: Katarina Grujić oštro prokomentarisala Desingericu, pa se osvrnula na neprijatnost koju je doživela

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Katarina Grujić trenutno se nalazi na crnogorskom primorju odakle je otkrila kako uspeva da se nosi sa porodičnim i privatnim obavezama, ali se osvrnula i na kontroverzni rad svog kolege Desingerice.

Katarina je jedna od traženijih pevačica na crnogorskom primorju, a s obzirom na to da njen suprug, fudbaler Marko Gobeljić, trenutno boravi u Grčkoj i igra za tamnošnji klub, ona vreme provodi sa ćerkicom u Crnoj Gori, a sada je otkrila kako uspeva da uskladi posao i majčinstvo.

„Katja je sa mnom. Ne bih mogla da budem odvojena od nje tako dugo. Ja sam ovde mesec i jače, ali sam napavila sjajnu organizaciju. Preko dana plaža, i ja sam podetinjila, pravimo dvorce u pesku, igramo se, imam kuću ovde, onda odemo malo da odmorimo, nju spremim za spavanje i kad ona zaspi ja idem na posao. Tako da ni je primećuje da me nema“, istakla je ona za „Kurir“.

Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, od početka letnje sezone svojim nastupima privlači veliku pažnju javnosti, medija, ali i svojih kolega. Poznat po kontroverznom performansu, on je sada otišao korak dalje, te je snimak na kom pravi pitu na glavama svojih fanova izazvao burne reakcije na mrežama, a njega je sada prokomentarisala i Kaća.

„Šta ja da vam kažem o Desingeričinom performansu sa pitom? Koliko god da nam je to odvratno, meni je odvratnija ta publika koja to hoće i trpi. Čovek je shvatio da od najvećeg debila možeš da postaneš zvezda“, rekla je pevačica.

Katarina se potom osvrnula i na svoje nastupe, te ispričala detalje jedne od neprijatnijih situacija koje je doživela još pre nekoliko godina.

„Pre šest ili sedam godina u Smederevu je bila masovna tuča. Pola kluba se pobilo. To nema šta nije letelo. Obezbeđenje nije moglo da ih obuzda jer nekoliko stotina ljudi se bije, ne znaš gde pre da reaguju. Ja na bini i polako se izmičem u ćošak jer vidim da je vrag odneo šalu, ali i dalje pevam u nadi da će se smiriti. I samo u jednom momentu leti ka meni puna pivska flaša i u kuk me pogodi. Momentalno sam ostavila mikrofon i otišla kuči. Ustajem, ono ceo kuk modar, u podlivu. Ali, mi tu ne možemo da utičemo, ja kao pevač ne mogu da prevaspitavam goste. Videla sam onaj snimak gde gost Tei hoće da da kao bakšiš, pa onda ne da, pa sklanja ruku…. Sram da ga bude. Šta, on je kao baja. Meni je to odvratno. Mene tako da zezne ja bih mu ruku otkidala! Tea je sjajno odragovala, ja bih …. Iritira me primitivizam kod ljudi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz