Pretraži

„DEVOJKE NAS VIŠE MUVAJU NAKON IDJSHOW-A“: Severin i Wajz o tamičenju i ljubavnom životu (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Oni su najpre dobili pitanje da li su zadovoljni svojim plasmanom u IDJShow-u, gde je Severin rekao da jeste, a Wajz, koji je zauzeo poslednje, 12. mesto, nije delio mišljenje sa njim.



Nisam zadovoljan, ali ga ne bih menjao – našalio se Wajz, a Severin dodao:

Nakon prvog nastupa 4YU mislili smo da nećemo biti ni deseti, a ne četvrti. Ipak, stvari su se mnogo popravile kasnije – rekao je on i otkrio da li je očekivao pobedu.

Nisam, očekivao sam da uđem u top 12 – rekao je on.

Sa druge strane, Wajz smatra da zaslužuje pobedničko mesto.

Ne mogu da kažem da sam očekivao pobedu, ali da je zaslužuje, zaslužujem. Svestan sam šta radim, koju muziku pravim ali svako od nas može i treba da misli da je najbolji – rekao je Luka. 

Kako je poznato je da je Severin već duže vreme u srećnoj vezi, a da su Wajz i Mahrina prekinuli romansu, zanimalo nas je i da li ih devojke nakon učešća u šouu više muvaju.

Da, imao sam dosta zanmljivih upada na Instagramu, pogotovu kako je pesma izašla, pa mi devojke šalju "Volim te budalo mala" i slično. Ipak, ono što me je iznenadilo je da je jedna devojka koja me je ranije povredila sad mi prati storije i lajkuje slike  – rekao je Janjetović, a Wajz se složio da i njemu devojke više prilaze, dok je bivšima i dalje ipak na block listi.

Pogledajte novo izdanje emisije "Quiz" i saznejte šta ovi učesnici kažu o pobednici šoua, da li su srećno zaljubljeni, da li su se nekada pokajali zbog nekog poljupca i da li su očekivali ovakve reakcije publike:

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz