Pretraži

„Tačno je da smo bili u svađi“: Toma i Sergej otkrili istinu o njihovom odnosu, pa progovorili o devojkama i detaljima iz privatnog života (VIDEO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Finalista druge sezone „IDJShow-a“ Toma Milovanović i mladi pevač Sergej Pajić iskreno su progovorili o nesuglasicama koje su imali u prošlosti, pa otkrili pojedinosti vezane za njihove privatne živote.

Toma i Sergej već godinama grade svoje prijateljstvo, a ova dva mlada pevača su se upoznala tokom učešća u jednom muzičkom takmičenju u kom su učestvovali dok su još bili deca. Danas obojica polako grade svoje muzičke karijere, a sada su u emsiji „Quiz“ na „IDJTV-u“ otkrili koliko dobro se poznaju.

Iako se druže i poznaju dugi niz godina svojevremeno se spekulisalo da su njih dvojica bili u svađi, a sada su oni otkrili da li su te priče bile istinite.

„Bili smo u svađi, ali to je bilo dečje sve“, naveo je Sergej, na šta se Toma nadovezao:

„Nismo se jednostavno dobro razumeli. Ja sam mislio da je reč o nečemu sasvim drugom, on je mislio da je reč o nečemu sasvim drugom“, bio je iskren Toma.

S obzirom na to da se dugo poznaju, oni su otkrili i ko je od njih dvojice tvrdoglaviji. I premda je Sergej istakao kako misli da je Toma tvrdoglaviji, Toma je istakao da zavisi, pa dodao:

„Ti si na primer što se tiče posla tvrdoglaviji dosta, ja sam ovako za međuljudske odnose, što znači da njemu to svakako ide u korist, meni moja tvrdoglavost nikako ne ide u korist“, naveo je Toma, pa otkrio da mu devojke ne prilaze u klubu, a onda i objasnio kako izgleda Sergejev „celebrity crush“.

„Sad razmišljam da li da kažem. Naša je, nije zauzeta devojka, ima neku super karijeru, duete sa nekim jakim pevačima, crna je“, istakao je Toma, pa je Sergej objasnio šta je kod je njegovom prijatelju „red flag“ kod devojaka.

„Tomin najveći red flag je kada nema šta da priča sa njom, kada je ravna linija“, istakao je on, pa dodao da Tomu najviše može da iznervira nepravda.

„Kada god je neki profesor bio nepravedan da li prema njemu ili nekom drugom, on je lik koji će ono ustati da se sa njim najstrašnije svađa.“

Koliko je trajala Sergejeva najduža veza, da li bi njih dvojica snimili zajedničku pesmu i kako se zvala Sergejeva prva solo pesma pogledajte u najnovijem izdanju emisije „Quiz“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz