Pretraži

Leopard kupaći sa ružama na grudima raspametio fanove: Aleksandra Mladenović oduševila fotkama sa Palma de Majorke, a evo ko joj pravi društvo (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
aleksandra mladenović
Foto: Instagram printscreen/aleksandra_mladenovic_

Popularna pevačica Aleksandra Mladenović je otputovala na Palma de Majorku u društvu posebne osobe, a njene fotografije ne prestaju da ostavljaju fanove bez teksta.

Pevačica neumorno nastupa i jedna je od traženijih pevačica na našim prostorima zbog čega nekada nema slobodnog vremena za odmor. Ipak ona je u poslednjih nekoliko meseci uspela da izdvoji vreme i poseti nekoliko egzotičnih destinacija.

I premda su fanovi navikli da ih pevačica ostavlja bez teksta svojim izazovnim izdanjima, ipak njena poslednja fotografija privukla je najveću pažnju na društvenim mrežama, i to naročito zbog izbora kupaćeg kostima.

 

Naime, ona je pozirala u izazovnom leopard kupaćem kostimu koji osim što je istakao njene grudi, na sebi ima zašivene ruže. Ova fotografija je izazvala veliki broj komentara oduševljenih fanova.

„Vau, bomba“, „prezgodna“, „kolike su to ruže na kupaćem, u životu tako nešto nisam videla“, „Što je lepo, lepo je“, „Jedna od najboljih slika“, bili su samo neki od komentara koji su se pronašli ispod njene fotografije.

Inače, pevačica je trenutno na odmoru u Palma de Majorki gde uživa u društvu svoje sestre Valentine, a ona je objavila snimak na kom se vide njih dve kako igraju odbojku u bazenu.

Foto: Instagram printscreen/aleksandra_mladenovic_

Podsetimo se, pevačica već skoro 10 godina gradi uspešnu karijeru. Proslavila se 2015. godine učešćem u takmičenju „Zvezde Granda“, a od tada je na estradi stekla mnogobrojne prijatelje, pa je proslava njenog 30. rođendana koju je pevačica priredila pre nešto više od mesec dana, bila pravi povod da se okupe neke od naših najpoznatijih ličnosti.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz