Pretraži

Ne prestaju da intrigiraju: Snimak poljupca Kamile Kabeljo i Emili Ratajkovski podigao je buru na mrežama, a sada je isplivala i zajednička fotka!

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram: camila_cabello

Pevačica Kamila Kabeljo i Emili Ratajkovski poljubile su se u toku jedne žurke, a snimak njihovog poljupca napravio pravu buru na društvenim mrežama.

Emili Ratajakovski i Kamila Kabeljo prisustvovale su tradicionalnoj ‘ žurci u belom’, koju u Njujorku 4. jula organizuje biznismen i filantrop Majkl Rubin. Ovom prestižnom događaju su prisustvovale mnogobrojne poznate ličnosti kao što su Džej Zi, Bijonse, Leonardo Dikaprio, Drejk i Kendal Džener, međutim najveću pažnju na ovom događaju privukle su Kamila i Emili.

Naime, na mnogobrojnim snimcima sa žurke mogli smo da vidimo kako obe uživaju na gala žurci, fotografišu se sa poznatim kolegama iz svetskog šou biznisa, a onda, najednom, snimak kako se Kamila i Emili ljube u usta.

 

Ovaj snimak je privukao veliku pažnju javnosti i podigao veliku buru na društvenim mrežama, a izgleda da njima dvema to uopšte ne smeta. Šta više, odmah nakon što se pojavila bura oko ovog videa, Kamilja je iskoristila „hajp“ i na Instagramu objavila zajedničku fotografiju sa poznatom manekenkom, a za kratko vreme fotografija je dobila preko dva miliona lajkova.

Foto: Instagram printscreen

Podsetimo se, Kamilja je dugo bila u vezi sa kolegom Šonom Mendezom. Nekadašnji par zabavljao se, sa pauzama, od 2019. do 2023. godine i dugo su važili za jedan od omiljenih holivudskih parova, te je njihov raskid došao kao veliko razočarenje za fanove. I premda su se nedavno mnogi ponadali da će ipak doći do njihovog pomirenja, ona je otkrila da neće biti ništa od toga.

Sa druge strane Emili je dugo bila u braku sa Sebastijanom Ber Meklardom od kog se razvela 2022. Ona je nedavno priznala da uprkos tome što smatra da je razvod bio dobra odluka, ipak joj je bilo veoma teško da ode.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz