Pretraži

„Prvi put sam se napila sa 8 godina“: Slavna manekenka javno progovorila o borbi sa zavisnošću i najtežim trenucima

Showbiz
0
Foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jedna od najpoznatijih manekenki današnjice Kara Delevinj godinama se borila sa zavisnošću od alkohola, a sada je otkrila kako je sve počelo.

Osim po neobičnoj lepoti i savršenoj figuri zbog koje je postala jedna od najpoznatijih svetskih manekenki, Kara Delevinj je oduvek veliku pažnju privlačila svojim intrigantnim i burnim životom. Veliku pažnju javnosti je privlačila njena dvogodišnja veza sa zvezdom serije „Pretty Little Liars“, Ešli Benson.

Ipak, možda najpoznatija priča vezana za mladu manekenku je njena borba sa zavisnošću. Naime, ona se dugo borila sa zavisnošću od alkohola koju je prebrodila zahvaljujući rehabilitacionom programu lečenja od 12 koraka, gde je jedan od koraka uključivao i uklanjanje mnogobrojnih tetovaža.

Kara je jednom prilikom otkrila i da je još kao tinejdžerka imala probleme sa nesanicom i nervnim slomovima, tada je i počela da pije, jer je osećala potrebu da pobegne iz svoje stvarnosti, međutim ona je sada priznala da se prvi put napila kada je zapravo imala svega 8 godina.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne)

Naime, ona je objasnila da se prvi put napila na venčanju svoje tetke koje se desilo 2001. godine, kada je ona imala svega 8 godina.

„Tog dana sam se napila. Imala sam osam godina, kakve su to lude godine da se napijem“, otkrila je ona, pa priznala da je nekada imala osećaj da joj alkohol pomaže da preboli teške trenutke.

„Nekada sam mislila da mi droga i alkohol pomažu da se nosim sa tim. Ali, nisu, držali su me tužnom i super depresivnom. Osećam kao da sam vratila svoju moć i da me druge stvari ne kontrolišu više.“

S obzirom na to da je prošlog meseca prisustvovala Glastonberi festivalu u Engleskoj, na kom je bila potpuno trezna, ona je sada otkrila kako se osećala tom prilikom.

“Bolele su me noge i nisam ostajala budna tako kasno, ali je bilo jednako zabavno. Nikada ne želim da se moj život promeni”, zaključila je Kara za „People“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz