Pretraži

Za dlaku izbegao smrt: Džejson Derulo nakon 10 godina otkrio kako mu je teška povreda u potpunosti promenila karijeru

News
0
Photo: Instagram/jasonderulo

Džejson Derulo jedan od omiljenih pevača današnjice doživeo je nezgodu na pripremi za svoju turneju, a sada je otkrio da je za dalku izbegao smrt.

Ukoliko niste znali, 34-godišnji pevač morao je da otkaže turneju kako bi se oporavio nakon što je pretrpeo veoma opasnu povredu. U nedavnom intervjuu za podkast Paris Hilton, Džejson je govorio o tom iskustvu i kako se izlečio posle njega.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dustin Lynch (@dustinlynchmusic)

Džejson je objasnio da se povreda dogodila nakon što ga je trener naveo da izvodi rizičan potez više puta zaredom. Opisao je taj trening kao “Jednu od najgorih ideja koju je neko ikada imao”, prenosi EW.

“Tako sam proklizao tokom jednog salta i pao na glavu, slomivši C2 pršljen”, rekao je. Džejson se prisetio da je bio zabrinut da umire nakon što je čuo “veliko pucanje.”

Seća se da mu je mama bila u kolima i želeo je da je poštedi straha.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by R3HAB (@r3hab)

“Nakon pet minuta ležanja na zemlji, sabrao sam se i otišao do kola držeći se za vrat,” ispričao je. “I onda sam rekao, ‘Mama, mislim da sam se malo povredio’ — sa svetlim tonom glasa — ‘Mislim da sam se malo povredio unutra, trebalo bi da odemo do bolnice da proverimo.“

Pevač je skrivao koliko ga boli i konačno stigao do bolnice gde mu je doktor rekao da ima ono što se naziva “vešalački prelom.” Džejson se setio da mu je doktor rekao da je mogao da završi “paralisan ili gore”.

Srećom, stavljen je na mirovanje na sedam meseci kako bi se izlečio. Ovo je efektivno okončalo njegovu turneju, ali ga je pripremilo za povratak nakon oporavka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jason Derulo (@jasonderulo)

“Kreirao sam rutinu za sebe: budio sam se ujutro, išao u teretanu i hodao, hodao sam oko 45 minuta dnevno, a zatim provodio sate i sate u studiju”, objasnio je.

“Isto vreme, ista mesta svakog dana, i tada sam napisao svoj najuspešniji album, Talk Dirty, koji je imao pesme ‘Talk Dirty,’ ‘Other Side,’ ‘Marry Me,’ ‘Wiggle’ — sve hitove sa tog albuma. To je zato što sam stvorio rutinu, tako da je bilo uobičajeno u mom životu kada mogu stvarno da sledim rutinu, neverovatne stvari se dešavaju”.

Pre nego što je započeo solo karijeru, Derulo je bio talentovani tekstopisac koji je pisao pesme za druge umetnike. Nakon nesreće, njegov oporavak bio je dug i izazovan, ali je uspeo da se vrati jači nego ikada. Njegova posvećenost i disciplina tokom oporavka ne samo da su mu pomogle da se fizički oporavi, već su mu omogućile da stvori neke od svojih najvećih hitova, čime je učvrstio svoju poziciju na muzičkoj sceni.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News