Pretraži

STIŽE HIT: Otkriveno kada izlazi duet Nikolije i Amne Alajbegović (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV, Instagram/ nikolijaofficial

Kao što smo već pisali, Amna je pored IDJCoin-a pobedom u IDJShow-u dobila snimanje spota u Atini sa jednom od najvećih balkanskih zvezda, Nikolijom Jovanović.



Tako, publika je nedavno imala prilike da vidi da je Alagbegovićevu na aerodromu sačekala Nikolija, a njih dve provele su nekoliko dana u glavnom gradu Grčke, gde su snimale zajednički duet.

Kada su saradnju uspešno privele kraju, one su se vratile u Srbiju i sada otkrile kada će publici predstaviti duet pod nazivom "Aurora".

Screenshot: Instagram/amnicaje

Screenshot: Instagram/amnicaje

 

  • 11.07. – napisala je Nikolija na svom Instagram profilu uz sliku na kojoj pozira sa Amnom, verovatno u kombinaciji iz nadolazećeg spota.

Fanovi nisu krili koliko su uzbuđeni, što se može zaključiti i po brojnim komentarima ispod ove objave:

  • Kidanje. Čeka se hit. Ima da gori. Trendingu neće biti dobro koliko će da izgori! – samo su deo onoga što su im fanovi poručili.

I dok obožavaoci sa nestrpljenjem čekaju da čuju hit naših pevačica, za to vreme Amnina pesma "Lagana", koju je snimila tokom učešća u IDJShow-u zajedno sa svojim mentorom Reljom Popovićem i njegovim timom, na platformi Jutjub premašila je 7 miliona slušanja, čime se pobednica takmičenja i pohvalaila.

Screenshot: Instagram/amnicaje

Screenshot: Instagram/amnicaje

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz