Pretraži

Ovakve nokte SIGURNO niste videli: Poznata Kardašijanka pokrenula bizaran trend, korisnici interneta ZGROŽENI prizorom

Beauty
0
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznata članica porodice Kardašijan-Džener pohvalila se svojim novim manikirom na Instagramu zbog kojeg je izazvala lavinu komentara i podelila mišljenja korisnika društvenih mreža.

Svakim danom je sve više novih trendova, neke prihvatamo, a neke vrlo rado zaobilazimo. Kajli je jedna od onih koja ih rame uz rame sa Hejli Biber servira, a to je pokušala i ovog puta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics)

Kada su nokti u pitanju svi se trudimo da budemo kreativni i uradimo nešto inovativno kako bi izašli iz zone komfora, a sudeći po komentarim možda je ova Dženerka ovog puta odnela pobedu.

Kajli je naime uradila nežno žuti frenč koji je savršen za letnje dane, ali zbog detalja na njima našla se na meti osuda mnogih, dok su drugi oduševljeno komentarisali da je „presimpatično“.

Ona je odlučila da na svaki nokat stavi nekog insekta ili životinju, pa su se tu našle bube, gusenice, puževi i leptiri.

Iako su neki oduševljeno komentarisali da moraju isto da isprobaju, neki su iskreno zažalili što su morali to da vide.

Bilo kako bilo, nisu svi trendovi nosivi, ali i za svakoga. Nekada i Kardašijanke preteruju, pa ne mroamo pratiti baš svaki njihov korak, ali ako pak volite insekte i ova ideja vam izgleda suludo, ali mnogo dobro, onda možete i vi isprobati ovaj trend koji je King Kajli započela.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Beauty